Voor een mooie design ventilator met verschillende standen!

Design ventilator online bestellen. Een klein assortiment met mooie ventilatoren voor aan het plafond.

incl BTW
excl BTW
Filters
Zwart
RVS
Transparant
Bruin
Walnoot
Standaard
Prijs
Een plafondventilator kunt u zowel in de zomer als de winter gebruiken! Door de zomer/winter stand laat u de ventilator de andere kant opdraaien en zorgt de ventilator voor een effectieve circulatie van de verwarmde lucht. Daarnaast zorgt de ventilator in de zomerstand uiteraard heerlijk verkoelende lucht, in combinatie met een ongekend design!

Plafondventilator met of zonder licht?

Naar gelang de situatie kan het verstandig zijn om een ventilator met verlichting toe te passen, helemaal wanneer u de fan over het bestaande lichtpunt plaatst. De ventilatoren met licht zijn voorzien van een extra knop op de afstandsbediening, of op de fan zelf om de verlichting te schakelen.

Een plafondventilator kan in vele interieurs toegepast worden, en kan zeker een verkoelende werking in uw woning of appartement hebben. Wij beschikken over een klein assortiment hoogstaande ventilatoren, waarvan de kwaliteit uitmuntend is, en het gebruiksgemak extra hoog. De ventilatoren plaatst u gemakkelijk aan het plafond en zijn in sommige gevallen zelfs voorzien van een winter-stand. In deze winterstand draait de ventilator de andere kant op, waardoor een goede circulatie van uw verwarmde lucht plaats vindt.

Plafondventilator met afstandsbediening

De meegeleverde afstandsbediening is voorzien van een wandhouder en heeft een aantal standen. Door de IR ontvanger op uw ventilator kunt u met een simpele druk op de knop de ventilator op een andere stand laten draaien. Hoe langzamer de ventilator draait, hoe lager ook het energieverbruik zal zijn.

Design plafondventilator

Onze ventilatoren worden ontworpen in Spanje, en zijn dan ook van een gerenommeerd fabrikant. U weet zeker dat u een stukje kwaliteit in huis haalt, vandaar dat de meeste prijzen ook niet vergelijkbaar zijn met de prijzen van een bouwmarkt.
9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !