Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Ventilatoren

Design ventilator online bestellen. Een klein assortiment met mooie ventilatoren voor aan het plafond.

Voor een mooie design ventilator met verschillende standen!

Een plafondventilatorkunt u zowel in de zomer als de winter gebruiken! Door de zomer/winter stand laat u de ventilator de andere kant opdraaien en zorgt de ventilator voor een effectieve circulatie van de verwarmde lucht. Daarnaast zorgt de ventilator in de zomerstand uiteraard heerlijk verkoelende lucht, in combinatie met een ongekend design!

Plafondventilator met of zonder licht?

Naar gelang de situatie kan het verstandig zijn om een ventilator met verlichting toe te passen, helemaal wanneer u de fan over het bestaande lichtpunt plaatst. De ventilatoren met licht zijn voorzien van een extra knop op de afstandsbediening, of op de fan zelf om de verlichting te schakelen.

Plafond fan op een schuin dak?

De plafondventilator hangt in een U-beugel met de kogel van de fan, waar de motor aan vast hangt. Zodoende kunt u de fan op licht glooiende plafonds toepassen, maar niet wanneer dit te schuin is. Wij informeren u hier graag over.

Energieverbruik van plafond ventilatoren

Bij elke plafond fan die u bij ons in de online winkel vindt, staan de waardes van het verbruik aangegeven. Wanneer u de fan langzamer laat draaien, zal het opgenomen vermogen ook minder worden.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.