Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Trimless Inbouwspot inbouwen in het plafond, GU10 of led module.

trimless-inbouwspot-bestellen

Wat is trimless verlichting?

Een trimless spot wordt ook wel frameless of randloos genoemt. Zelfs rimless hebben we voorbij zien komen. Het komt allemaal op hetzelfde neer; een spot die zonder rand in dezelfde hoogte als het plafond zit. U ziet dus geen vervelende afdekplaatjes, u ziet geen randjes, het enige dat u ziet is het bakje van de spot. Hierdoor lijkt het of het plafond doorloopt en ontstaat precies dat luxueuze effect.

Hoe plaats ik trimless inbouwspots?

Het best kunt u voordat de stukadoor begint starten met het zagen van de gaten. U plaatst de meegeleverde trimless inbouwkit in het plafond, deze is vervolgens in hoogte verstelbaar. Door de kit precies een aantal millimeters te laten doorsteken heeft de stukadoor direct een mooie lijst om tegenaan te werken. Als laatste plaatst u het binnen werk gemakkelijk in de kit. Deze blijft hangen doordat de veertjes uitklappen.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Doorgaans lopen deze projecten uit voorraad door. Mochten wij in Almere geen voorraad meer hebben van de inbouwspots, dan leveren wij alsnog binnen 5 werkdagen op uw project of locatie. Uiteraard kunt u altijd even bellen voor een actuele levertijd.

Trimless spots met Dim2warm?

Dim to Warm, Dimtone; het zijn allemaal benamingen van hetzelfde principe. Het nabootsen van het dimgedrag van een gloei- of halogeenlamp. Wanneer een gloeilamp wordt gedimd, verschuift de kleurtemperatuur van 2800K naar ongeveer 1800K. Dit effect was voor de gloei- en halogeenlampen een welkome sfeermakker; hoe warmer de lichtkleur des te prettiger en sfeervoller de ervaring werd. Met de komst van de standaard LED lichtbronnen kwam hier een eind aan. Onze spots kunnen voorzien worden van een Dim to Warm led.

trimless-spots-voordelig

Klik hier voor ons actuele assortiment!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.