Lightsale verlichtingsadvies icon

Subsidies

Bespaar op uw investering

Bedrijven weten de weg naar de subsidiepotten niet altijd goed te vinden. Sommige projecten profiteren te laat of zelfs helemaal niet van interessante belastingvoordelen. De wirwar van regels en voorwaarden kunnen ook best overweldigend zijn. Hoe fijn is het dan als uw partner in het project die weg al heeft uitgezocht?

Lightsale kan die partner voor u zijn. Natuurlijk zijn wij zeer goed thuis in ons vakgebied: de wereld van het licht. Wij hebben uitgebreide kennis van verlichtingstechniek en de installatie ervan.

Maar de technische kant is maar een deel van ons vak. Er zit ook een financiële kant aan deze projecten, met een grote rol voor subsidies. Wie daarin goed de weg weet, kan veel geld besparen. Wij nodigen u uit om daarvan mee te profiteren.

Duurzaam is niet altijd duur

Bij de aanbouw of renovatie van uw bedrijfspand wilt u waarschijnlijk gebruik maken van duurzame grondstoffen en energiebesparende technieken. Deze begrippen spelen nu een grotere rol dan ooit. Logisch, de wereld moet nog langer meegaan en daar wilt u graag aan meewerken. Maar naast uw geweten is ook uw budget een belangrijk element in de keuzes die u maakt.

Een beetje hulp op dat gebied is daarom nooit weg. Het is bijvoorbeeld fijn om te weten dat u via de rijksoverheid een beroep kunt doen op de EIA: de Energie-investeringsaftrek. Met deze fiscale regeling ondersteunt de overheid u bij energiebesparende investeringen.

De EIA stelt u in staat om 45,5% van de investering in energiebesparende middelen op te voeren als extra aftrekpost van uw fiscale winst. Welke middelen in aanmerking komen is te lezen in de gepubliceerde Energielijst. Deze vindt u terug op de website van de overheid: www.rvo.nl.

Dubbele besparing

Deze subsidies zorgen voor een dubbele besparing. U bespaart niet alleen op de kosten van energieverbruik, maar u betaalt ook veel minder belasting. Geen ondernemer zal daar ‘nee’ tegen zeggen. Daarnaast helpt u ook nog om onze planeet te ontzien. Dat is natuurlijk extra mooi, toch?

Bespaar veel tijd en geld. Laat Lightsale uw pad verlichten in het doolhof van regelgeving. Neem contact op voor een afspraak.

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder