Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Officieel partner van RTL Woonmagazine!

Professioneel verlichten was niet eerder zo gemakkelijk!


verlichting-grok-nederlandSinds 2014 werken wij samen met Lichtwerkt, een professioneel platform waar wij dealer van zijn. De twee hoogwaardige merken; Leds-C4 en GROK zijn hier bij uitstek de ideale fabrikant van een breed assortiment professionele verlichtingsproducten. Doordat wij in Nederland verdeler zijn van dit prachtige assortiment hebben wij in het seizoen 2016/2017/2018 een mooie reeks opnames mogen meemaken van RTL Woonmagzine, waar ook onze producten zijn gebruikt! RTL Woonmagazine is een programma op RTL4, waar presentatrice Froukje de Both samen met Nederlandse ontwerpers zorgt voor unieke metamorfoses.

Het deskundige ontwerpteam van RTL Woonmagazine staat weer te popelen om aan de slag te gaan met spectaculaire metamorfoses. Elke aflevering zit vol met tips, inspiratie en trends op het gebied van wonen. Volg RTL Woonmagazine om op de hoogte te blijven van de allerlaatste woontrends, de mooiste droomhuizen en binnenkijkers, slimme interieurtips en inspiratie door dé topdesigners van Nederland!
Meer weergeven

Klik hier om de producten te bekijken!


 • Bekijk via de button de artikelen zoals gebruikt in RTL Woonmagazine!
 • Klik hier om direct naar Lichtwerkt! te gaan.
 • Meer inspiratie op RTL Woonmagazine!

  verlichting-rtl-woonmagazine

  Leds-C4 en het GROK Design assortiment

  Het Spaanse merk Leds-C4 biedt zowel technische als decoratieve verlichting. Met een zeer groot aanbod van armaturen die o.a. zeer geschikt zijn voor de retail, horeca en luxe woonhuizen mag dit merk zich in deze sector een grote, exclusieve speler noemen. Met de budgetvriendelijke, high-end producten van Leds-C4 zijn over de gehele wereld al zeer mooie projecten gerealiseerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of gaat u binnenkort uw winkel, kantoor of woning veranderen? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het contactformulier, of natuurlijk telefonisch via 0362600036.

  Professioneel lichtadvies?

  Hieronder vindt u een kleine impressie waar de kwaliteit van Leds-C4 duidelijk zichtbaar wordt. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, neemt u dan eens contact op via 0362600036 of info@lightsale.nl . De catalogus van Leds-C4 kunt u tevens beneden aan de pagina gemakkelijk downloaden;

  Leds-C4 The One 2018
  GROK Design Gids 2018

  Klik hier om de producten te bekijken!

 • Akkoord

  Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.