Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

LED Winkelverlichting op basis van een professioneel lichtplan.

Led Winkelverlichting Advies

Uw winkel goed verlichten...

De verlichting in een winkel is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp van uw winkel. Met de verlichting wordt sfeer bepaald en kan het koopgedrag worden beïnvloed. Zelfs gewenste looproutes binnen uw winkel kunnen met behulp van licht worden bereikt. Door onze ervaring in het adviseren bij winkelverlichting, heeft u aan LightSale een partij waarmee bovenstaande doelen bereikt kunnen worden. Van lichtplan tot realisatie en zelfs installatie van winkelverlichting bent u bij LightSale dan ook aan het juiste adres.
Kijkt u voor de laatste referenties hier, of neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak. tel: 036 26 000 36

Direct naar:
 • Led Railverlichting en spots
 • Led Downlights
 • Led Panelen
 • Led Inbouwspots

  LED Winkelverlichting...

  Led is bij uitstek een zeer energiezuinig en duurzaam product, wij kunnen u adviseren bij het uitkiezen van de juiste producten zoals LED Downlights of LED Railspots in uw winkel. Wij houden bij het uitwisselen van Led winkelverlichting altijd rekening met de huidige situatie, dezelfde lichtopbrengst en het behouden van de sfeer die uw winkel zo prettig maakt. In nieuwe situaties maken wij graag een lichtplan op basis van LED of Gasontlading. Iedere winkel en iedere situatie is uniek en vraagt om een stukje maatwerk! Led winkelverlichting is een zeer energiezuinige oplossing die wij u graag voorrekenen. Bent u van plan om te zorgen voor een energiebesparing met led winkelverlichting, ook hier adviseren wij u graag bij en kunnen we desgewenst voorzien in een proefopstelling.

  Belangrijk en noodzakelijk...

  Om een klant uw winkel te laten bezoeken door middel van winkel en etalage verlichting, zijn er een aantal punten waarmee rekening gehouden moet worden:

  In de etalage al de aandacht trekken van uw assortiment, al dan niet toegespitst op bepaalde doelgroepen, een prettige sfeer en een unieke lichtbeleving in de winkel creëren, een dusdanige inrichting en accentuering van artikelen dat kijkers worden verleid tot kopen, loop en winkelroute van de klanten door de winkel, bij voorkeur langs het gehele assortiment, flexibiliteit in de winkelverlichting, uw verlichting kan makkelijk worden aangepast en als laatste een attractieve voorzieningen in de winkel voor een zo lang mogelijk verblijf.

  bakkerijverlichting

  Speciale lampen voor bakkerij en slagerij?

  Uw bakkerij moet optimaal worden verlicht, uw brood en gebak moet de juiste levendige kleur hebben en uw slagroom moet witter dan wit zijn. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke lichtwensen. LightSale stelt samen met u een op maat gemaakt lichtplan samen. Voor bakkerijen en gebakswinkels maken wij gebruik van de kennis van ondermeer Baro Verlichting. Door de jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u hierdoor optimaal van dienst zijn. Daarnaast zijn er voor de verlichting in de bakkerij nu ook speciale LED Railspots. Deze spots hebben precies de kenmerken die we kennen van de SDW-T PG12 lichtbronnen. Deze led railspot voor brood vindt u hier.

  slagerij-verlichtingOok u weet als slager hoe belangrijk licht is in uw zaak. Licht kan zeker een omzet verhogend effect hebben, mits de juiste producten op de juiste plaats zijn toegepast. Samenwerken op hoog niveau, van lichtplan tot en met de installatie, wij staan u graag te woord en zijn u graag van dienst bij de meest uiteenlopende projecten. Voor slagerij verlichting heeft Philips een module ontwikkeld waar roodtinten extra in worden weergegeven door de LED. Deze modules hebben wij toegepast in onze Led railspots voor vlees.

  lichtplan-almere

  Van lichtplan tot installatie...

  Wenst u meer informatie, neemt u dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een professionele begeleiding, een deskundig lichtplan, professionele installatie en een unieke lichtbeleving! Email: info@lightsale.nl Telefoon: 0362600036

 • Share