Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Projectverlichting voor uw winkel, restaurant of kantoor in Utrecht

winkelverlichting-advies-utrecht

De verlichting specialist voor regio Utrecht!

LightSale heeft al sinds 2008 ervaring op allerlei verlichtings-vraagstukken waaronder projectverlichting, op maat gemaakte lichtplannen, het besparen op uw energiekosten, uw winkelverlichting, kantoorverlichting, hotelverlichting, horecaverlichting en het eventuele onderhoud hiervan. Daarnaast kunnen wij u voorzien in al de installatiebehoeftes.

Waarom goede winkelverlichting?

Winkelverlichting is vaak het laatst waar de eigenaar of eigenaresse aan denkt, terwijl dit in vele opzichten juist een van de belangrijkste punten is. Middels de juiste verlichting in uw winkel kunnen we sfeer creëren, kunnen we een bepaald gevoel meegeven en kunnen we producten tonen zoals ze bedoeld zijn. Licht trekt mensen aan, wanneer een winkel op de juiste manier wordt verlicht, zullen langslopende bezoekers zich voelen aangetrokken door uw winkel! Door het lichtniveau in de etalage en de winkelruimte optimaal te berekenen zal tevens het spiegeleffect van uw etalage verminderen en vergroot u uw zichtbaarheid in Utrecht!

Bent u benieuwd naar meer informatie over LightSale? Klik hier voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Onze adviseurs in Utrecht?

Wij opereren vanuit onze vestiging in Almere, maar één van onze accountmanagers Stefan is zelf woonachtig in Utrecht. Stefan kent iedere plek en u zult hem zeker tegen komen wanneer uw winkelverlichting aan vervanging toe is. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Op het moment van de afspraak kunnen we u met demo materiaal laten zien wat led verlichting voor uw winkel kan doen, kunnen we u laten zien hoeveel energie u kunt besparen door de overstap naar led, maar belangrijker; kunnen we u adviseren.

winkelverlichting-utrechtOns adviestraject gaat als volgt in zijn werk;
 • Wij komen vrijblijvend bij u langs in de winkel of het kantoor.
 • We inventariseren de huidige verlichting, en de ruimte.
 • Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor uw verlichting.
 • Vrijblijvend ontvangt u binnen 2 werkdagen een lichtberekening met vrijblijvende offerte.
 • Geeft u opdracht? Dan leveren wij veelal binnen 5 werkdagen de projectverlichting op locatie.
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het installeren van de verlichting.

  Heeft u vragen, of wilt u graag een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze adviseurs? Neemt u dan contact met ons op!
  Klik hier voor onze gegevens of bel met 0362600036
 • Akkoord

  Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.