Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Partner van Lightsale worden?

Bent u benieuwd om extra inkomsten te genereren samen met ons?
Ziet u commerciële kansen voor ons samen?


extra-inkomsten-publisherWij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste partners die mee willen doen aan ons partnerprogramma. Promoot Lightsale op uw website, en genereer snel en eenvoudig extra inkomsten!

Hoe kan ik partner van Lightsale worden?

Meldt u aan via de onderstaande link, vul uw gegevens in en begin met promoten! U krijgt direct toegang tot het promotiemateriaal dat u kunt plaatsen op uw website of blog. Denkt u aan banners, XML product-feeds etc.

button-aanmelden

Voor ons partnerprogramma werken wij samen met Daisycon. Deze organisatie heeft ruime ervaring als intermediair tussen publishers en adverteerders. Daisycon registreert of de bezoekers die u als partner naar ons doorstuurt ook daadwerkelijk overgaan tot een transactie. Voor iedere transactie ontvangt u een zeer aantrekkelijke commissie!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.