Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/expotis/domains/expotis.nl/public_html/cms2/shared_sections/headsection.php on line 13
VvE Beurs Amsterdam -
15 apr 2015 | Geschreven door:

VvE Beurs Amsterdam

BHL7781 Op 16-04-2015 staat LightSale met een klein assortiment led portiekverlichting en led noodverlichting op de VvE Beurs te Amsterdam! Toegang is gratis, maar meld u van te voren even aan. Aanmelden We kunnen u hier voorzien van de laatste trends op LED gebied, informatie geven over de mogelijkheden en de mogelijkheid geven tot gratis advies.

“De onafhankelijke informatie beurs voor VvE Beheerders en VvE’s in Amsterdam en omstreken”. Na vier succesvolle edities in Den Haag opent de VvE Beurs dit jaar voor de tweede keer haar deuren in de Zuiderkerk in Amsterdam op donderdag 16 april 2015 van 11.00 – 19.00 uur.

Woningonderhoud is ontzettend belangrijk. Daar moeten we samen voor zorgen en voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat. Voor Verenigingen van Eigenaren is goed onderhoud van hun appartement of huis van groot belang voor het behoud van de waarde.