Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/expotis/domains/expotis.nl/public_html/cms2/shared_sections/headsection.php on line 12
Nieuwe website! -
13 okt 2014 | Geschreven door:

Nieuwe website!

Verlichting Lamp

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website!

Een totaal nieuw ontwerp, maar ook achter de schermen zijn er vele verbeteringen doorgevoerd! De nieuwe shop omvat alle losstaande shops die wij tot dusver opereerde, alles van lichtbron, transformator en armatuur terug te vinden in 1 compleet systeem! Voor u gemakkelijk en snel, voor ons veel efficiënter dan voorheen!

Mobiel winkelen?

Door de nieuwe website in uw beginpagina / homescreen te zetten wordt er een app icoon geïnstalleerd, zo heeft u ons systeem altijd bij de hand! Daarbij is de nieuwe website geheel geoptimaliseerd voor het gebruik op pc, laptop, smartphone en tablet! Gemakkelijker bestellen en duidelijke afbeeldingen zullen u helpen de producten beter te kunnen vinden!

Artikelen voorradig?

U kunt gemakkelijk zien of een artikel voorradig is, en mocht het artikel zijn uitverkocht, ziet u hoe lang wij verwachten dat de levertijd zal zijn. Gemakkelijk om naar uw klanten of opdrachtgever te communiceren!

website2014

Bestaande klanten codes?

Wij zijn trots op onze bestaande klanten, de klanten met een reeds aanwezige code kunnen deze uiteraard gewoon blijven gebruiken. Alle klanten zijn gemigreerd naar het nieuwe bestelsysteem, waar u tevens vanaf nu kunt zien wat uw bestel historie is, en de zendingen kunt volgen!

Adviesprijzen en kortingen?

We zijn in 2012 al eerder gestopt met het bepalen van standaard kortingen, wij van LightSale zijn van mening dat een vaste korting ook helemaal niet bij de tegenwoordige tijd meer past, u wilt gewoon een goede prijs voor het juiste artikel. Vanaf dit moment wordt er op de webshop een standaard adviesprijs gecommuniceerd en berekenen wij voor onze vaste klanten een scherpe prijs zodat u de producten kunt gebruiker voor wederverkoop of installatie! Eerlijk, open en geen vreemde prijzen meer!

Vragen en opmerkingen?

Uiteraard horen wij erg graag uw reactie op de nieuwe site, wellicht loopt u tegen bepaalde problemen aan, of zijn er zaken niet duidelijk voldoende? Stuurt u een mail naar info@lightsale.nl dan reageren we zo snel mogelijk.