Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/expotis/domains/expotis.nl/public_html/cms2/shared_sections/headsection.php on line 12
LightSale & RTL Woonmagazine! -
24 aug 2015 | Geschreven door:

LightSale & RTL Woonmagazine!

Leds-C4 Wall-2 In het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine kunt u in bepaalde projecten onze verlichting gaan terugvinden! Na een flinke voorbereiding met de productie en de fabriek van deze verlichting zijn we tot een perfect resultaat gekomen. Vanaf 5 september 2015 zullen Nance en Michiel de Zeeuw starten aan het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine.

Wij leverden onder andere verschillende decoratieve armaturen, zoals staande lampen en tafellampen. Maar ook zeker niet te vergeten onze mooie serie Baco Opbouwspots, die geheel naar wens van de klant kunnen worden uitgevoerd met halogeen- of ledlampen! Kijkt u via deze link direct naar de gebruikte producten!

7f42da30-37ab-4ed9-80e9-2deee65b3471Het deskundige ontwerpteam van RTL Woonmagazine staat weer te popelen om aan de slag te gaan met spectaculaire metamorfoses. Elke aflevering zit vol met tips, inspiratie en trends op het gebied van wonen. Nicolette van Dam is dit seizoen weer terug en wordt bijgestaan door interieurarchitect Michiel de Zeeuw.