Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/expotis/domains/expotis.nl/public_html/cms2/shared_sections/headsection.php on line 12
Led Inbouw Downlights voor uw kantoor of winkelverlichting? -
21 sep 2015 | Geschreven door:

Led Inbouw Downlights voor uw kantoor of winkelverlichting?

led downlights adviesSteeds vaker krijgen we de vraag of we goede led downlights kunnen adviseren, een inbouw downlight die niet binnen enkele jaren defect raakt, die wel een goede RA waarde heeft, die voor subsidie in aanmerking komt en ook voorzien is van de juiste UGR waarde, ter voorkoming van hinderlijke reflecties in uw beeldscherm. Uiteraard helpen we u hier graag bij.

Kwaliteits led inbouw downlight

Ze lijken lastig te vinden, we hebben verschillende fabrikanten uitgetest en een kleine selectie gemaakt. Uiteraard heeft elke downlight zijn eigen toepassing, en daarvoor toegepaste normen. Allereerst moet de koeling in orde zijn! Vaak denkt men dat een LED niet warm wordt, echter door de hoge eisen in lichtopbrengst die we tegenwoordig stellen gaan er flinke vermogens in om, wanneer de led niet juist gekoeld wordt, zal de levensduur sterk terug lopen.

led inbouw downlights

Gatmaat Led Downlight

Een belangrijk punt is de zaagmaat of Gatmaat van uw huidige inbouwdownlights, we proberen een aantal maten te hanteren die overeenkomen met de meest gangbare afmetingen, zodat vervangen gemakkelijk kan! Daarnaast letten we ook op het aantal klemveren van de inbouw downlighter, probeer maar eens met twee handen drie klemmen te hanteren...

UGR Kantoorverlichting

Probeer te achterhalen wat de UGR waarde is van de downlights, voor in een kantoorsituatie mag deze UGR waarde kleiner zijn dan 19, ideaal om onder te werken. Voor een winkel is deze waarde iets minder van belang.

Led downlight uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen downlights te verkrijgen, elke situatie is dan ook anders. Wij helpen u graag met het selecteren van de juiste items, rekening houdend met de huidige lichtopbrengst. We komen graag vrijblijvend bij u langs om het een en ander te demonstreren, en de huidige situatie op te nemen. Aan de hand van deze gegevens maken we een lichtadvies met alle benodigdheden.

  • Downlights voor buiten in uw luifel van uw kantoor, VvE, bedrijfspand met IP44 kwalificatie.
  • Goedkope downlights voor in de hal en entree.

    Het plaatsen van de verlichting, hoe gaat dat in zijn werk?

    Doordat u vooraf al veel research heeft gedaan en heeft bekeken welke zaagmaat uw bestaande verlichting heeft, is het nu gemakkelijk terug te vinden welk type er besteld moet worden. Na levering kunt u de bestaande verlichting uit het plafond verwijderen en na het uitschakelen van de spanning tevens de aansluitsnoeren. De bestaande snoeren kunt u hergebruiken, dit drukt de prijs en vaak is een snoer niet "defect". Is uw huidige snoer toch kapot, leveren wij u graag nieuwe aansluitsnoeren. Zodra de nieuwe armaturen voorzien zijn van de aansluitsnoeren plaatst u de downlights in het gat. Afhankelijk van de uitvoering kan dit met behulp van veren of klemmen zijn. Zodra de downlight vast zit, kan de spanning weer worden ingeschakeld.

    Kunt u op locatie advies geven of installeren?

    Zeker, door onze jaren lange ervaring en deskundige medewerkers kunnen wij u perfect assisteren met uw overweging tot aanschaf. Het berekenen van uw besparing, het opmaken van een lichtberekening en zelfs het plaatsen van de verlichting verzorgen wij graag voor u. Mocht u hierover meer informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen via het volgende formulier.