Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/expotis/domains/expotis.nl/public_html/cms2/shared_sections/headsection.php on line 12
Besparen op uw energierekening met LED TL Buizen -
27 jan 2015 | Geschreven door:

Besparen op uw energierekening met LED TL Buizen

Led TL buis parkeergarage

LED TL buizen, TLD buizen of T5 buizen?

Elke besparing begint met de huidige situatie, bent u tevreden over het huidige licht? Is het lichtniveau te laag, of wordt het als prettig ervaren? Het is belangrijk om uzelf te realiseren dat lichtbronnen en armaturen verouderen en vervuilen, waardoor de lichtopbrengst langzaam minder wordt. Hierdoor kan het lijken of de nieuwe LED TL buizen meer licht geven dan de oude TL buizen. Philips heeft een mooie lijn LEDTubes, en daarnaast beschikken we over ons private label. Elke situatie is anders, we helpen u graag met het berekenen.

Lichtopbrengst vergelijken

Voordat u gaat besparen is het zaak de huidige situatie met de nieuwe situatie te vergelijken. Dit doen wij met behulp van licht calculatie software. Met een aantal maatvoeringen, onderhoudsfactoren en kleurstellingen berekenen we de hoeveelheid licht op dit moment, en kunnen we vooraf inschatten wat de nieuwe lichtopbrengst zal worden. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Nieuwe LED TL armaturen of LEDTubes?

In sommige situaties komen we dusdanig verouderde armaturen tegen, dat het niet langer interessant is om te investeren in een LEDTube. Op een bepaald moment is de levensduur van een armatuur voorbij, en kunt u beter kijken naar een compleet nieuwe Waterdicht LED TL Armatuur, hiervan is de lichtopbrengst hoger dan van een losse LED TL buis en investeert u in energiebesparing alsmede in uw pand.
Wanneer de armaturen nog in goede staat zijn, is een LED TL buis vaak een goede oplossing, de buizen zijn gemakkelijk te vervangen wanneer het om armaturen met een starter betreft. (conventioneel) Wanneer er geen starter in het armatuur zit, is het vaak een elektronisch armatuur, en moet er een kleine aanpassing aan de bedrading worden gedaan.

Installeren van Philips LEDTubes

aansluitschema philips ledtube em-ballast-aansluitschema-ledtube

Korting voor projecten op LED TL buizen?

De advies verkoopprijzen van onze led TL buizen vindt u via deze link. Wanneer u van plan bent om grotere aantallen te gaan toepassen, helpen wij u graag met het berekenen van het juiste type lichtbron en de projectkorting hierop. Tevens kunnen wij u helpen bij de installatie van de LEDTubes, velen zijn u voor gegaan, wij installeren de tubes snel en vakkundig met een professioneel team! Aarzel niet langer, wilt u besparen op de energierekening met behulp van LED TL buizen, dan helpen wij u graag!

"Van lichtplan tot en met installatie!" 0362600036 - info@lightsale.nl
TL referentie led tube