Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/expotis/domains/expotis.nl/public_html/cms2/shared_sections/headsection.php on line 12
4 Tips voor de installatie van led verlichting in uw winkel -
11 mrt 2016 | Geschreven door:

4 Tips voor de installatie van led verlichting in uw winkel

installatie-van-LED-winkelverlichtingStaat u op het punt om led verlichting in uw winkelpand te installeren? Gebruik dan de volgende tips om dit tot een succes te brengen:


1. Denk aan uw klanten tijdens het installeren van led verlichting
2. Beslis voor welke onderdelen van uw winkelpand u led verlichting toepast
3. Kies passende armaturen voor uw led verlichting
4. Installeer led verlichting zelf of laat dit door een specialist doen


1. Denk aan uw klanten tijdens het installeren

Om de aandacht van uw klanten te trekken is de juiste verlichting belangrijker dan ooit. Op deze manier brengt u bepaalde producten onder de aandacht en bepaalt u de sfeer binnen uw winkelpand. Tijdens de installatie van led verlichting raden wij aan de volgende zaken in acht te nemen:

● Installeer led verlichting die u eenvoudig kunt aanpassen naar uw winkelinrichting. Zorg ervoor dat u uw led lampen afzonderlijk kunt dimmen en creëer een systeem waarmee u de afzonderlijke lampen eenvoudig kunt verplaatsen.
● Streef een prettige sfeer na binnen uw winkelpand. U wilt de juiste lichtsterkte bereiken en naar ieders tevredenheid balans in het geheel brengen.
● Vaak heeft u ook buiten uw winkelpand verlichting nodig. Zorg ervoor dat uw winkelpand in het donker goed bereikbaar is en maak dit eventueel mogelijk met led spots.

2. Kies voor welke onderdelen u led verlichting toepast

Mogelijk is led verlichting niet voor ieder onderdeel van uw winkelpand geschikt. In dat geval is het belangrijk af te wegen welk deel van uw verlichtingsplan bestaat uit led verlichting en welk deel niet. Zeker wanneer u energiezuinige tl buizen gebruikt, is het niet altijd nodig om uw tl buizen voor led verlichting te vervangen. Verspilt u met uw huidige verlichting veel energie of wilt u een natuurlijkere lichtkleur bereiken? Dan zijn dat gegronde redenen om voor led te kiezen. Mogelijk geldt dit voor een deel van uw winkelpand of het geheel.

3. Kies passende armaturen

U wilt uw winkelpand zo strak mogelijk afwerken en zoals u begrijpt spelen ook de armaturen van led verlichting daarin een rol. Factoren als de vormgeving, gebruikersmogelijkheden, de gewenste manier van verlichten en plaatsingsmogelijkheden zijn ook belangrijk. Weeg dit af en kies op basis daarvan bijpassende armaturen binnen uw winkelpand.

4. Installeer led verlichting zelf of laat dit doen

Het maken van een lichtplan en de installatie van led verlichting is een specialistische taak. U wilt dit het liefst in één keer goed doen en op dat moment komt LightSale dan om de hoek kijken. Heeft u de benodigde kennis? Dan kunt het installeren van led verlichting uiteraard ook zelf doen.

LightSale helpt bij het maken van een lichtplan en het installeren van led verlichting. Wij kunnen dit op een efficiënte manier doen doordat er wordt gewerkt met een klein en zelfstandig team. Ook kunt u steeds bij één contactpersoon terecht en werken wij om het af te maken samen met architecten en interieurstilisten. Wij werken enkel met gekwalificeerde led producten van Philips en andere toppers zoals Lival.

LightSale is gespecialiseerd in winkelverlichting en het onderhoud daarvan. Laat u volledig vrijblijvend adviseren en neem direct contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken via 0362600036 en per e-mail op info@lightsale.nl.