Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Wie zijn wij

Showroom-2016

Pro-actief, ontzorgen en korte lijnen...

Sinds 2008 importeren en verkopen wij verlichting van verschillende, maar vooral gerenommeerde merken. We vertegenwoordigen ondermeer LENA, LedsC4, SLV, Kanlux en Faro in Nederland. Daarnaast zijn wij dealer van merken als Jacco Maris, Philips, GE en Osram. Wij gebruiken deze producten in het creëren van lichtplannen en energiebespaar adviezen. LightSale bestaat uit een klein team gedreven mensen, 1 voor 1 met een eigen specialiteit. Wij komen vrijblijvend bij u op locatie om samen uw wensen te inventariseren, maar u ook te adviseren in regelgeving en subsidies. Naderhand ontvangt u ons vrijblijvende voorstel, met ons uitgebreide advies voor uw winkelverlichting, kantoorverlichting of woonhuis. Daar blijft het niet bij, wij kunnen u zelfs de installatie of montage van verlichting uit handen nemen!

Winkelverlichting-Projectverlichting

Goed licht, voor een betere prijs...

Door u bij LightSale te registreren kunt u gebruik maken van ons online bestel systeem. U heeft inzicht in uw persoonlijke netto prijzen en de actuele voorraad status. Zo hebben wij reeds een aantal wederverkopers als klant, die hier met veel plezier gebruik van maken. Als bezoeker op onze website ziet u alleen de adviesprijzen, maar voor bijvoorbeeld wederverkoop, bedrijven en installateurs hanteren wij scherpere netto prijzen, hiervoor hoeft u zich alleen maar te registreren.

Gediplomeerd en technisch onderlegd...

Ons personeel is gediplomeerd in het ontwikkelen en bedenken van lichttechnische oplossingen, daarbij hebben wij door de jaren heen een uitgebreide kennis opgebouwd van onze producten door ook zelf de installatie te verzorgen. Heeft u technische vragen, of wenst u meer informatie? Belt u dan tijdens kantoor uren op 0362600036.
Share