Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lival Verlichting Nederland, railspots, downlights etc

Lival Lean bestellenLival is een betrouwbare partij wanneer het gaat om kwalitatieve, maar scherp geprijsde railspots en downlights. Dit jaar hebben zij alle conventionele verlichting uit het assortiment gehaald, om zich volledig te richten op de LED armaturen. Lival verlichting wordt veel gebruikt in winkels en retails, en voornamelijk ingekocht door de grotere interieurbouwers en winkelinrichters. Het bekendste product van Lival is natuurlijk de Shopmaster, dit was in het verleden een tracklight met gasontladings-technologie, waarvoor in de plaats erg mooie LED alternatieven zijn gemaakt.

Lival Eco Keen railspot

Een wereldleider in Shop Retail Verlichting!

Lival is wereldleider op het gebied van shop-retail-verlichting en heeft de laatste 65 jaar baanbrekende verlichtings-oplossingen gebracht! Lival verlichting heeft deze positie weten te bereiken en te handhaven door het aanbieden van concurrerende oplossingen voor retail-, etalage-, winkel- en projectverlichting aan de klanten. Alle Lival verlichting is gemaakt in Finland en heeft daarmee een hoge standaard kwaliteit.
Enkele voorbeelden van de hardlopers zijn: CB500E, Shopmaster, Power-TD, Power-T, Hawk, Mony, Sting, miniSting, Hony, Power-DL, Mond, Optic, Jumbo, Minimaster, Norm Trio, Norm Quattro. LightSale levert al deze verlichting en aanverwante artikelen tegen zeer gunstige prijzen.

Lival Led armaturen grootverbruik?

Voor grootverbruikers zoals installateurs of winkelontwerpers hanteren wij een kortingspercentage. Hiervoor kunt u zich gemakkelijk inschrijven als klant zodat u na goedkeuren direct inzicht heeft in alle netto inkoopprijzen.

De hardloper van Lival

is natuurlijk de led railstraler type Keen, speciaal ontwikkeld voor de BeNeLux, een armatuur van Lival voorzien van BBL Crisp White module en standaard 5 jaar garantie! Lival Led Straler

Het assortiment van Lival Verlichting

Wilt u graag met dit assortiment gaan werken? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u er graag bij. Voor het aanvragen van een catalogus kunt u terecht op onze contactpagina, of belt u even met 0362600036. De links vindt u hieronder;

  • Lival Railstralers
  • Lival Downlights
  • Lival Klok Pendelarmaturen
  • Ontvang vrijblijvend lichtadvies
    Akkoord

    Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.