Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LC-LED producten van Nederlandse bodem

LC-LED-verlichting-nederlandLC-LED is producent van verlichting "on-demand". Al jarenlang loopt onze samenwerking vlekkeloos, voor diverse relaties produceert LC-LED verlichtingsarmaturen op maat. Een inlegarmatuur voorzien van bewegingssensoren, of trimless spots met een speciale led module; al deze producten laten wij produceren door deze partner.

116360

LC-LED Technisch en decoratief

Het "Dutch made" merk kenmerkt zich door de kwalitatieve producten, stel samen met de klant een eisen of wensen lijst samen zodat een eigen product past binnen hetgeen dat ontbreekt bij andere leveranciers. Dit stukje maatwerk maakt LC-LED totaal onafhankelijk en een echte specialist op het gebied van armatuur ontwikkeling.

Prijzen en advies

LC-LED verlichting is te verkrijgen voor de adviesprijzen van de fabrikant. Deze kunt u gemakkelijk terugvinden in de catalogus, wij veranderen niets aan deze prijsstelling. Wanneer u graag wilt werken met dit assortiment als wederverkoper, installateur of stylist dan horen wij graag van u, er zijn talrijke en interessante mogelijkheden.
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.