Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Jacco Maris Verlichting - Almere

Jacco-Maris-Design-framed-circle-742x102 Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal. Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtarmaturen van Jacco Maris. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in de eigen werkplaats.

Jacco Maris materialen

Het lichtdesign van Jacco Maris herken je aan de basis van metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn de belangrijkste handelsmerken van Jacco Maris Design. Roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing zijn de kenmerkende elementen. Gebruikt op zichzelf of in combinatie met andere materialen zoals leer. Gedurende de jaren zijn er verschillende opmerkelijke armatuurcollecties ontwikkeld, elk met haar eigen onderscheidende karakter. Sinds 2001, worden de collecties ontworpen in samenwerking met de in-huis designer Ben Quadvlieg.

jacco-maris-almere

Handwerk & Maatwerk

Alle armaturen worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat Jacco Maris zijn standaard collecties kan aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.


Prijzen en advies

Jacco Maris is een exclusief merk, wat niet bedoeld en niet geschikt is om via een webshop te verkopen. Dit merk gebruiken wij vooral binnen projecten, of leveren wij via de installateur, stylist of architect. Bent u op zoek naar een bepaald product van Jacco Maris, of geïnteresseerd in het toepassen van de armaturen? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.