Jacco Maris Verlichting - Dealer Almere

Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal. Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtarmaturen van Jacco Maris. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in de eigen werkplaats. Sinds 2017 is Lightsale dé dealer van Jacco Maris in Almere. Meerdere projecten waarbij kwalitatieve, handgemaakte producten essentieel zijn mochten we samen met Jacco Maris uitvoeren.

Jacco Maris verlichting Almere

Jacco Maris materialen

Het lichtdesign van Jacco Maris herken je aan de basis van metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn de belangrijkste handelsmerken van Jacco Maris Design. Roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing zijn de kenmerkende elementen. Gebruikt op zichzelf of in combinatie met andere materialen zoals leer. Gedurende de jaren zijn er verschillende opmerkelijke armatuurcollecties ontwikkeld, elk met haar eigen onderscheidende karakter. Sinds 2001, worden de collecties ontworpen in samenwerking met de in-huis designer Ben Quadvlieg.

Handwerk & Maatwerk Verlichting

Alle armaturen worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat Jacco Maris zijn standaard collecties kan aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.

Prijzen Jacco Maris & Advies

Jacco Maris SOLO wandlamp Almere

Jacco Maris is een exclusief merk, wat eigenlijk niet bedoeld of geschikt is om via een webshop te verkopen. Dit merk gebruiken wij vooral binnen projecten, of leveren wij via de installateur, stylist of architect. Bent u op zoek naar een bepaald product van Jacco Maris, of geïnteresseerd in het toepassen van de armaturen? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie. Wij nemen u graag eens mee op een tour naar het atelier, of komt u bij ons in Almere de verschillende kleurstalen bekijken. Download u via onderstaande link de meest recente catalogus van onze website.