GROK Design Lighting

designverlichting GROK

Grok is de exclusieve lijn vanuit het merk Leds-C4; een grote, kwalitatieve speler in de verlichtingsbranche, een zeer breed assortiment verlichting; van tafellamp tot design inbouwspot, alles is te verkrijgen. Leds-C4 is een grote speler bij het inrichten van hotels, restaurants en accommodaties. Tegenwoordig vervullen zij tevens de wensen van architecten en interieur stylisten, een uitgebreid pakket dat perfect toepasbaar is voor in en om woningen, appartementen en kantoren middels het GROK design pakket.

Grok Design verlichting

design-verlichting-almere

Het Spaanse merk Leds-C4 biedt zowel technische als decoratieve verlichting. Met een zeer groot aanbod van armaturen die o.a. zeer geschikt zijn voor de retail, horeca en woonhuizen mag dit merk zich in deze sector een grote speler noemen. Met de budgetvriendelijke producten van Leds-C4 zijn in de gehele wereld al zeer mooie projecten gerealiseerd, een selectie uit deze projecten kunt u hier terugvinden.

De catalogus van GROK

Wilt u graag met dit assortiment gaan werken? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u er graag bij. Voor het aanvragen van een catalogus kunt u terecht op onze contactpagina, of belt u even met 0362600036. Uiteraard kunt u ook online de catalogus even doorbladeren. De links vindt u hieronder;

Grok Design Lighting 2018

Prijzen en advies

De GROK verlichting is te verkrijgen voor de adviesprijzen van de fabrikant. Deze kunt u gemakkelijk terugvinden in de catalogus, wij veranderen niets aan deze prijsstelling. Wanneer u graag wilt werken met dit assortiment als wederverkoper, installateur of stylist dan horen wij graag van u, er zijn talrijke en interessante mogelijkheden. Grok is zeker niet de goedkoopste partij, maar u weet wel zeker dat de voorraad ruim is, het assortiment uitgebreid en de kwaliteit erg hoog.

GROK verlichting