Astro Lighting - Exclusieve design verlichting

astro-lighting-dealer In 1997 is Astro Lighting haar organisatie gestart. In het Verenigd Koninkrijk zijn ze snel uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande designers en producenten op het gebied van moderne verlichting. John Faran (Managing Director) en James Bassant (Design Director) hebben het bedrijf jaarlijks gemiddeld 20% zien groeien. Met distributeurs in 34 landen is de export nu goed voor bijna de helft van alle verkopen. Dit bewijst dat de Britse ontwerpen ook over de hele wereld succesvol en vooruitstrevend zijn.

Astro Badkamerverlichting

Geroemd om haar innovatieve designs, hoogwaardige productie en een betrouwbare performance maakt Astro producten voor binnen en buiten met een bijzonder specialisme in badkamerverlichting. Met producten die voldoen aan de stringente IP44 richtlijnen ziet het er naar uit dat Astro het grootste assortiment van badkamerverlichting heeft in heel Europa.

Om zich aan de groeiende vraag aan te passen op heeft Astro de afgelopen jaren veel investeringen gedaan. Zo verhuizen zij in 2016 naar een nieuw hoofdkantoor in Harlow met een vloeroppervlak van maarliefst 8000 m². Het biedt een spannende en dynamische omgeving waar gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art apparatuur, waaronder CNC rapid prototyping.

De grootste troef van Astro Lighting is het personeel. John en James zijn er stellig van overtuigd dat wanneer je een sterk team hebt dat gelukkig is in wat ze doen, al het andere op zijn plaats valt. Er moet in dit ethos een kern van waarheid zitten omdat de service levels bij Astro tot de hoogste in de verlichtingindustrie behoren.

De catalogus van Astro Lighting

Wilt u graag met dit assortiment gaan werken? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u er graag bij. Voor het aanvragen van een catalogus kunt u terecht op onze contactpagina, of belt u even met 0362600036. Uiteraard kunt u ook online de catalogus even doorbladeren. De link vindt u hieronder;

  • Astro Lighting Catalogue astro_new-products_cat

    Prijzen en advies

    Astro lighting is een exclusief merk, wat niet bedoeld is om via de webshop te verkopen. Dit merk gebruiken wij vooral binnen projecten, of leveren wij via de installateur, stylist of architect. Bent u op zoek naar een bepaald product van Astro, of geïnteresseerd in het toepassen van de ASTRO verlichting? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

    astro-dealer-almere