Lightsale staat u bij vanaf het lichtplan tot aan de installatie

Sinds 2008 zijn wij actief in de verlichtingsbranche en hebben wij goede relaties opgebouwd met gerenommeerde merken verlichting. Wij zijn een onafhankelijke partij wanneer het gaat om leveren aan de installateur of grootverbruiker, en kunnen u van alle merken van de juiste gegevens voorzien. Heeft u lichtcalculatie files nodig, ook dan helpen wij u natuurlijk graag.

Leds-c4 verlichting

Ontwerpen van een goed lichtplan

Vrijblijvend maken wij voor winkels, bedrijven en kantoren lichtplannen. Vaak wordt dit gedaan op basis van gegevens zoals tekeningen en metingen op locatie. Uiteraard gebruiken wij bij het ontwerp van uw lichtplan zoveel mogelijk onze eigen merken, waar wij achter de kwaliteit kunnen staan en ervaring hebben met betrekking tot leveren en plaatsen.

Inkoop van verlichting

De inkoop van alle onderstaande merken kan natuurlijk via onze website gedaan worden. De hardlopers filteren wij uit deze catalogi en kunt u terugvinden in de webshop. Zowel binnen als buitenverlichting zijn gemakkelijk terug te vinden via het menu. Zijn er artikelen van bepaalde leveranciers die u niet terugvind in de webshop, geeft u dan via de mail of telefoon door waar u naar op zoek bent, dan gaan wij snel voor u aan het werk.

Lightsale dealer van | Leds-C4 Verlichting

Leds-C4

leds-c4,leds c4, c4, led-c4, spanje, spaanse verlichting, spaans merk, dealer almere

Leds C4 verlichting besteld u voordelig en snel bij LightSale. Wij zijn sinds 2009 dealer in Nederland en werken onder andere samen met RTL woonmagazine. Leds-C4 is een betrouwbaar, Spaans merk van hoogstaande kwaliteit.

Dealer Jacco Maris Almere

Jacco Maris

jacco,maris,verlichting,almere,leveren,leverancier,dealer,wandlamp,ode,solo

Jacco Maris is een onmiskenbare serie design verlichting, die met de hand wordt gemaakt. Ieder lichtobject dat wordt gemaakt is uniek.

Dealer van LC-LED in Nederland, Dutch made verlichting

LC-LED

LC-LED is sinds 2008 een betrouwbare partner op het gebied van op maat gemaakte armaturen. Een product van hoge kwaliteit, conform de wens van de opdrachtgever; alles is mogelijk.

Grok verlichting Almere

Grok Design Lighting

Grok Design verlichting besteld u voordelig en snel bij LightSale. Wij zijn sinds 2009 dealer in Nederland en werken onder andere samen met RTL woonmagazine. GROK is een betrouwbaar, Spaans merk van uitmuntende kwaliteit.

Astro Lighting Dealer Almere

Astro Lighting

Astro Lighting is een exclusief verlichtingsmerk, van keramiek / gipsen wandlampen tot prachtige badkamerverlichting. Astro lighting bestaat sinds 1997, en sinds 2017 zijn wij trotse dealer van dit prachtige merk. Geen webshop artikelen, maar zeer exclusief per project te verkrijgen.

Lena lighting, technische buitenverlichting en portiekverlichtin

Lena Lighting

LENA lighting is een Poolse fabrikant van technische verlichting. Lena staat bekend om haar hoge kwaliteit PE materiaal en armaturen met hoge slagvastheid. Daarnaast zijn ze druk bezig een compleet LED assortiment te creëren voor de professionele markt.

SLV is een breed assortiment technische en decoratieve verlichti

SLV Verlichting

SLV Verlichting is voordelig te bestellen bij LightSale. SLV is een zeer bekend en uitgebreid assortiment verlichting, dat veelal snel uit voorraad leverbaar is, binnen 4 werkdagen op uw project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, informeer dan eens vrijblijvend.