Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LightSale staat u bij vanaf het lichtplan tot aan de installatie met de volgende merken

Sinds 2008 zijn wij actief in de verlichtingsbranche en hebben wij goede relaties opgebouwd met gerenommeerde merken verlichting. Wij zijn een onafhankelijke partij wanneer het gaat om leveren aan de installateur of grootverbruiker, en kunnen u van alle merken van de juiste gegevens voorzien. Heeft u lichtcalculatie files nodig, ook dan helpen wij u natuurlijk graag.

00-5079-05-05_D

LightSale; het ontwerpen van een goed lichtplan

Vrijblijvend maken wij voor winkels, bedrijven en kantoren lichtplannen. Vaak wordt dit gedaan op basis van gegevens zoals tekeningen en metingen op locatie. Uiteraard gebruiken wij bij het ontwerp van uw lichtplan zoveel mogelijk onze eigen merken, waar wij achter de kwaliteit kunnen staan en ervaring hebben met betrekking tot leveren en plaatsen.

Inkoop van verlichting

De inkoop van alle onderstaande merken kan natuurlijk via onze website gedaan worden. De hardlopers filteren wij uit deze catalogi en kunt u terugvinden in de webshop. Zowel binnen als buitenverlichting zijn gemakkelijk terug te vinden via het menu. Zijn er artikelen van bepaalde leveranciers die u niet terugvind in de webshop, geeft u dan via de mail of telefoon door waar u naar op zoek bent, dan gaan wij snel voor u aan het werk.

leds c4 verlichting

Leds C4 verlichting besteld u voordelig en snel bij LightSale. Wij zijn sinds 2009 dealer in Nederland en werken onder andere samen met RTL woonmagazine. Leds-C4 is een betrouwbaar, Spaans merk van hoogstaande kwaliteit.
Leds-C4 is een grote, kwalitatieve speler in de verlichtingsbranche, een zeer breed assortiment verlichting; van tafellamp tot design inbouwspot, alles is te verkrijgen. De meest voorkomende producten kunt u gemakkelijk terugvinden in onze webshop, hier staan ze ond...

Lees verder

Dealer Jacco Maris Almere

Jacco Maris is een onmiskenbare serie design verlichting, die met de hand wordt gemaakt. Ieder lichtobject dat wordt gemaakt is uniek.
Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal. Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtarmaturen van Jacco Maris. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren...

Lees verder

Grok verlichting Almere

Grok Design verlichting besteld u voordelig en snel bij LightSale. Wij zijn sinds 2009 dealer in Nederland en werken onder andere samen met RTL woonmagazine. GROK is een betrouwbaar, Spaans merk van uitmuntende kwaliteit.
Grok is de exclusieve lijn vanuit het merk Leds-C4; een grote, kwalitatieve speler in de verlichtingsbranche, een zeer breed assortiment verlichting; van tafellamp tot design inbouwspot, alles is te verkrijgen. Leds-C4 is een grote speler bij het inrichten van hotels, restaurants en accommodaties. ...

Lees verder

Astro Lighting Dealer Almere

Astro Lighting is een exclusief verlichtingsmerk, van keramiek / gipsen wandlampen tot prachtige badkamerverlichting. Astro lighting bestaat sinds 1997, en sinds 2017 zijn wij trotse dealer van dit prachtige merk. Geen webshop artikelen, maar zeer exclusief per project te verkrijgen.
In 1997 is Astro Lighting haar organisatie gestart. In het Verenigd Koninkrijk zijn ze snel uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande designers en producenten op het gebied van moderne verlichting. John Faran (Managing Director) en James Bassant (Design Director) hebben het bedrijf jaarlijks ...

Lees verder

Lena lighting, technische buitenverlichting en portiekverlichtin

LENA lighting is een Poolse fabrikant van technische verlichting. Lena staat bekend om haar hoge kwaliteit PE materiaal en armaturen met hoge slagvastheid. Daarnaast zijn ze druk bezig een compleet LED assortiment te creëren voor de professionele markt.
Lena Lighting SA is a leading Polish manufacturer of high quality lighting fixtures, listed since 2005 on the main market of the Warsaw Stock Exchange in Warsaw, Poland. We design, develop and manufacture professional lighting solutions. Our products are present on both the domesti...

Lees verder

SLV is een breed assortiment technische en decoratieve verlichti

SLV Verlichting is voordelig te bestellen bij LightSale. SLV is een zeer bekend en uitgebreid assortiment verlichting, dat veelal snel uit voorraad leverbaar is, binnen 4 werkdagen op uw project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, informeer dan eens vrijblijvend.
De nieuwe catalogus van SLV - Big White is weer uit. Hierin worden alle nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van verlichting weer aan u getoond. Ook de 2015-editie van de Big White staat weer boordevol met de nieuwste producten op het gebied van (design) verlichting. Wilt u de nieuwe produc...

Lees verder

Lival LED Railverlichting voordelig bestellen bij LightSale

Lival verlichting is een ideale oplossing wanneer het gaat om kwaliteit en duurzaamheid in combinatie met een gunstige prijs! Lival is een wereldleider wanneer het gaat om winkelverlichting en retailverlichting. Informeer naar uw gunstige inkoopprijzen.
Lival is een betrouwbare partij wanneer het gaat om kwalitatieve, maar scherp geprijsde railspots en downlights. Dit jaar hebben zij alle conventionele verlichting uit het assortiment gehaald, om zich volledig te richten op de LED armaturen. Lival verlichting wordt veel gebruikt in winkels en retail...

Lees verder
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.