Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lichtbronnen › TL Lampen

De MASTER TL-D en MASTER T5 TL buizen, veelal snel te leveren voor een goede prijs!

Filters
Starter
Koel Wit
Warm Wit
10 - 60 cm
80 - 120 cm
120 - 150 cm
10 - 30 Watt
30 - 60 Watt
T8 26mm
T5 16 mm
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

TL Lampen en Buizen

De MASTER TL-D Super 80-lamp (buisdiameter 26mm) levert meer lumen per watt en een betere kleurweergave dan de standaard TL-D-kleuren. Verder heeft hij een lagere kwikinhoud. De lamp kan werken in bestaande TL-D-armaturen.

De TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency TL5-lamp levert een uitstekend lumenbehoud en goede kleurweergave. Toepassingen zijn kantoren, industrie, openbare en overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en binnensportaccommodaties.

Op onze website vindt u alleen de hardlopende artikelen, heeft u een afwijkende lichtkleur nodig, of een afwijkend type, mailt u dan naar info@lightsale.nl, u ontvangt snel een vrijblijvende prijsopgaaf!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.