Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Philips LED 13W PL-C 2P 830 vervanger G24d-1

11.95

Vervang 13W PLC voor CorePro LED PLC 4,5 Watt 3000K Warm Wit

Eindelijk zijn ze beschikbaar, de professionele uitvoering van Philips ter vervanging van uw 13W PL-C 2 pins lichtbronnen. Ga van 13W verbruik naar 4,5 Watt verbruik! Wat goed is om te realiseren, is dat de lichtopbrengst anders is dan van de traditionele lichtbronnen. Zo zal een nieuwe fluorescentie lichtbron van 13W rond de 700 Lumen geven, echter zakt deze heel geleidelijk terug. Vandaar dat Philips deze vervangers heeft geïntroduceerd!

De Philips CorePro LED PL-C integreert LED technologie in een traditionele fluorescentie-lampvorm. Dit product vormt een simpel retrofit-alternatief voor algemene verlichting: het voldoet aan de basiseisen voor verlichting, biedt significante besparingen op energieverbruik en is milieuvriendelijk.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.