Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lichtbronnen › PL lampen

Assortiment PL-C en PL-S lichtbronnen, veelal uit voorraad te leveren. Zowel 2 pins als 4pins lampen, en sinds kort zelfs LED PLC lampen van Philips!

Filters
2700K
3000K
4000K
6000-10000 Lumen
2 Pins
4 Pins
0-9 Watt
10-18 Watt
26-42 Watt
PL-C
PL-L
PL-S
PL-T
Dulux-F
PL- LED
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW
<
1
2
>

PL lampen Philips G24q, G24d, G23, 2G11

Philips Retrofit LED PLC lampen!

Nieuw! Bekijk via deze link ook de LED varianten van Philips. Gemakkelijk uw PLC lichtbronnen vervangen voor LED! Zonder aanpassing van uw installatie gebruikt u deze Philips Retrofit PLC lampen. (let erop dat de led plc lampen niet dimbaar zijn.)

PL-S en PL-C lichtbronnen zijn er in verschillende uitvoeringen zoals 2 pins en 4 pins, warm wit of koel wit. De verschillende wattages zijn vaak niet uitwisselbaar met elkaar, controleert u dan ook goed welk type u nodig heeft. In principe kunnen wij de PL verlichting per stuk toesturen, uiteraard is het voor u zelf voordeliger om ze gewoon per doos in te kopen.

PL verlichting is hoogfrequent wanneer deze in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat werken. Tevens bieden wij PL verlichting van het merk Truelight, dit zijn lampen met een full spectrum beleving, waardoor het ziekteverzuim lager wordt, en de productiviteit van uw medewerkers groter.

PLC verlichting in led uitvoering?

Philips bracht onlangs haar plc led lichtbronnen op de markt. Een volwaardige vervanger wanneer het een retrofit oplossing betreft. Deze lichtbronnen zijn niet dimbaar, maar uitstekend toe te passen wanneer u direct energie wilt besparen, zonder nieuwe led downlights te plaatsen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.