Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lichtbronnen › LED Tubes

LEDTubes ondermeer van Philips, Kanlux en Enlite, ter vervanging van uw huidige conventionele TL buizen!

Filters
Lengte: 60cm
Lengte: 120cm
Lengte: 150cm
Kleur: Koel Wit
Kleur: Warm Wit
Armatuur: Met starter
Armatuur: Zonder Starter (HF)
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Vervang uw TL buizen voor LEDTubes of LED TL

De Philips MASTER LEDtube is een retrofit oplossing voor TL-lampen / TL buizen.

Zijn ontwerp zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld waardoor die niet onderscheiden kan worden van een traditionele fluorescentielamp. De MASTER LEDtube is de ideale oplossing voor het opwaarderen van lampen in algemene verlichtingstoepassingen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld parkeergarages. De verlichting brand er vaak 24/7, de overstap naar LED wordt dan snel terug verdient. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren wanneer het interessant is om over te stappen naar LED. Wij maken vooraf vrijblijvend een berekening, zodat u zeker weet dat de investering ook de moeite waard is.

Led TL buizen / Led Tubes

Ledverlichting in uw bestaande inbouw of opbouw armaturen kan zeker een interessante investering zijn. Mits de armaturen er geschikt voor zijn, wat wij u gemakkelijk kunnen aangeven. Een armatuur waar starters in zitten, is gemakkelijk te vervangen door een ledtube, zodra er geen starters in het armatuur zitten, wordt het een ander verhaal. Vaak is het dan al snel interessant om te kijken naar led armaturen.

Neemt u voor informatie contact met ons op; 036 26 000 36. Of kijkt u voor meer informatie over besparen met LEDTubes op deze pagina en ons nieuws artikel over LED TL verlichting.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.