Vervang uw TL buizen voor LEDTubes of LED TL

LEDTubes ondermeer van Philips, Kanlux en Enlite, ter vervanging van uw huidige conventionele TL buizen!

incl BTW
excl BTW
Filters
3000K
4000K
6000K

Standaard
Prijs

De Philips MASTER LEDtube is een retrofit oplossing voor TL-lampen / TL buizen.

Zijn ontwerp zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld waardoor die niet onderscheiden kan worden van een traditionele fluorescentielamp. De MASTER LEDtube is de ideale oplossing voor het opwaarderen van lampen in algemene verlichtingstoepassingen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld parkeergarages. De verlichting brand er vaak 24/7, de overstap naar LED wordt dan snel terug verdient. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren wanneer het interessant is om over te stappen naar LED. Wij maken vooraf vrijblijvend een berekening, zodat u zeker weet dat de investering ook de moeite waard is.

Led TL buizen / Led Tubes

Ledverlichting in uw bestaande inbouw of opbouw armaturen kan zeker een interessante investering zijn. Mits de armaturen er geschikt voor zijn, wat wij u gemakkelijk kunnen aangeven. Een armatuur waar starters in zitten, is gemakkelijk te vervangen door een ledtube, zodra er geen starters in het armatuur zitten, wordt het een ander verhaal. Vaak is het dan al snel interessant om te kijken naar led armaturen.

Neemt u voor informatie contact met ons op; 036 26 000 36. Of kijkt u voor meer informatie over besparen met LEDTubes op deze pagina en ons nieuws artikel over LED TL verlichting.
9.4
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.