Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

SET QR111 LED Dimtowarm Dim2Warm 15W

42.5

111mm LED lamp inclusief dimbare driver 230V - 2200-2800K

De QR111 LED Dim2warm is een prachtige indirecte led lamp voor gebruik in passende inbouwspots, of in een opbouwspot. Er wordt standaard een driver meegeleverd die u bijvoorbeeld met de Jung LED UDD dimmer kunt dimmen. Heeft u echter een andere driver op het oog, dan maken we graag een setprijs voor u. U kunt dan bijvoorbeeld de spot gebruiken op een DALI of KNX systeem.

Dim to warm led ar111?

Dim to warm is het nieuwste op het gebied van LED dimmen; precies de sfeer nabootsen van een gloeilamp of halogeenlamp. Bent u benieuwd hoe dit werkt, klik dan hier. De ingebouwde driver kunt u dimmen middels een fase af- of aansnijding. Dit werkt vaak prima samen met de JUNG LED UDD dimmers, die meerdere standen aankunnen. Let u erop dat u niet meer dan 6 QR111 lichtbronnen tegelijkertijd dimt.

U ziet op de laatste 2 afbeeldingen het verschil tussen de meest felle stand; 2800K en de meest gedimde stand; 2200K. Het terugdimmen gaat met deze set tot ca 10% van het totale vermogen. Of neemt u contact met ons op voor het dimmen via DALI; dan kunt u tot 0,1% dimmen.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.