Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Megaman AR111 LED 45° 230v New

72

230 Volt Led lichtbron GU10 type AR111 met reflector lichtopbrengst 900 lumen MM08316

De AR111 LED lichtbron van Megaman is een prachtig stuk techniek wat de charme van de traditionele spiegel reflector combineert met de led techniek van vandaag. Het sprankelende licht van de Megaman AR111 staat garant voor een goede kleurweergave met een warme lichtkleur. .

Bent u benieuwd naar het resultaat, of wilt u de lamp even in een proefopstelling zien? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. De Megaman AR111 is dimbaar!

Waarom zit het kleine stripje niet meer voor de lichtbron? Dit heeft te maken met de inkijk van de lichtbron, dit vernieuwde type is voorzien van een speciale lens, waardoor inkijk tot een minimum beperkt wordt.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.