Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Enlite ICE Gu10 Dimbaar 3W

9.5

Dimbare LED lamp randloos met EnFiniti Lens Reflector 230V 3W

De ICE Led lamp is voorzien van een thermo plastic behuizing, waar een aluminium heatsink in verwerkt is. Deze lichtbronnen geven maar liefst een lichtopbrengst van 270 Lumen en zijn daarbij nog dimbaar. De 270 Lumen kunt u vergelijken met een 35W halogeenlamp, door de unieke EnFiniti lens lijkt het hier zelfs om een halogeenlamp te gaan!

Led Gu10 lamp dimbaar en een smalle rand

Door de speciaal ontworpen edge-to-edge rand past dit armatuur in vrijwel elke behuizing! De rand is dusdanig smal dat deze in vrijwel alle inbouwspots geheel zal wegvallen, zo ziet u niet langer de randen van het lampje in uw armatuur, maar alleen de mooie lens van deze LED GU10 lichtbron! De spots hebben een CRI waarde van 80.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.