230V Megaman GU10 D2W AR111

AR111 lichtbron op 230V en dim to warm functie 45 graden bundel 1800K tot 2800K

MM09935_Web_03 ar111-led-dimtowarm
Voorraad Almere op? Naleveringen vaak binnen 3 werkdagen!

Minimale verblinding!

Een mooie lichtbron waardoor u minimaal verblind wordt? Dat kan met deze Megaman AR111 LED lamp. Door de speciale hybride lens die is gemonteerd wordt het licht precies in de bundel van 45 graden gemaakt. U ziet dit op de tweede afbeelding afgebeeld, een uniek concept waar Megaman patent op heeft.

Spots zonder transformator

De AR111 lichtbronnen zijn tegenwoordig ook op 230V te gebruiken. Zelfs met dim2warm functie! Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet, in onze showroom (op afspraak) hebben wij deze producten opgenomen en kunnen wij u deze technologie tonen.

Een gezellige sfeer in huis of kantoor?

Precies dit is het doel van deze lampen. Met een minimale inkijk een prachtige sfeer creëren. Wanneer u dimt veranderd de lamp geleidelijk van kleur, net als een oude halogeenlamp of gloeilamp zou doen! Dit varieert van 2800K naar 1800K. QR111 lichtbronnen op 230V zijn zonder transformator te gebruiken. U kunt deze lichtbronnen dimmen met de volgende dimmers; Dimmerlijst downloaden. U ziet hier tevens hoeveel lichtbronnen u tegelijkertijd maximaal kunt dimmen.

Perfecte kleur herkenning

De kleurweergave van dit product is erg hoog, deze heeft namelijk een RA waarde van boven de 97. U kunt hierdoor perfect rijke kleuren onderscheiden van elkaar. De reflector is voorzien van een lens, waardoor de inkijk en schittering van de lampen tot het minimum wordt beperkt.

Variabele instelbare lens

Met een simpele druk op de lens kunt u de spot laten veranderen van medium flood bundel, naar flood bundel. Geen gedoe met verschillende lichtbronnen, maar 1 type om al uw werk perfect te verlichten.