Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

18V Megaman AR111 LED 24° Dim to Warm

78.5

18 volt Led lichtbron G53 type AR111 met reflector 2800K naar 1800K dimt warm MM06250

Nieuw van Megaman, de AR111 lichtbron die van warm halogeenlicht naar extra warm gedimd licht veranderd. Een gloeilamp of halogeenlamp geeft een andere kleurtemperatuur wanneer u deze dimt. De kleurtemperatuur verschuift dan van 2800K naar ongeveer 1800K, precies dat extra warme licht wat de halogeenlampen zo herkenbaar maakt. Dit unieke effect heeft Megaman met het type MM06250 weten te evenaren door het bijplaatsen van een extra warme LED. Een traditionele led lichtbron kunt u ook vaak dimmen, het verschil is dat de lichtkleur altijd hetzelfde blijft, en alleen de intensiteit van het licht minder wordt.

Dim van 2800 naar 1800K met Megaman

DIM to WARM: Lichtkleur verandert naarmate er verder wordt gedimd. De lichtkleur varieert daarmee van 2800K tot 1800K en gedraagt zich als de klassieke Halogeenlamp. Voor deze ledlamp heeft u een extra driver nodig, die u als aanvullend artikel kunt vinden in de winkelmand. Tevens is er een dimmerlijst beschikbaar met welk type dimmer deze driver is getest. Bekijk de dimmerlijst.

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.