Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lichtbronnen › LED Lampen

Philips MasterLED, kwalitatieve LED producten voor een goede prijs. Van E27 tot G9

Filters
G4
G9
E14
E27
G53
GU4
R7s
GU10
GU5,3
2200-2700K
2700-3000K
Sensor
Dimbaar
dim to warm
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW
<
1
2
>

LED Lampen van Philips

Wij geloven in duurzame producten, maar dan wel op een eerlijke manier. Op de juiste manier geproduceerd, maar ook zeker op de juiste manier getest zodat u zeker weet een betrouwbaar product in huis te halen. LED lampen in retrofit uitvoering zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo bestaan er tegenwoordig zelfs PL-S en PLC retrofit LED lampen. Wij rekenen graag uw voordeel uit, en wat het vervangen voor resultaat zal hebben. Gaat uw lichtniveau teveel naar beneden? Ook dat zullen we u eerlijk vertellen zodat u zelf de overweging kunt maken of dit de juiste manier van besparen is.

Veelal zijn de spots GU10, MR16 en AR111 uiteraard verstandig te vervangen voor een goed LED Alternatief. Omdat het hoge energieverbruik snel naar beneden wordt gebracht, is de besparing vaak enorm. Echter is er veel wildgroei ontstaan met de gemakkelijke inkoop uit het verre oosten. Wij specialiseren ons echter niet op de lukrake vervang methode, maar willen u uitgebreid assisteren en begeleiden in een toch kostbare investering. Helpen bij subsidie aanvragen, het vooraf berekenen van lichtwaardes en helpen bij het afwegen van uw keuze, investering tegenover de energiebesparing. Heeft u meer vragen, belt u dan met 0362600036.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.