Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Philips CDM-T 70 Watt 830

19.95

Standaard Gasontladingslamp 70W G12 Kleur 830 19699615

Philips Gasontladingslamp

type CDM-T, 70 watt met kleurcodering 830. Gasontladingslampen hebben een zeer hoog rendement, door de hoge lumen per watt verhouding. Het licht is sprankelend, wat bij veel soorten LED verlichting nog niet het geval is. Philips CDM-T 70W 830 lampen leveren wij zoveel als mogelijk uit voorraad.

Groot en goedkoop inkopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goedkope leverancier? Neemt u dan contact op, voor groot verbruik hanteren wij andere verkoopprijzen. Hiervoor kunt u zich als klant registreren. Gasontladingslampen zijn uitermate geschikt voor winkelverlichting, door de hoge RA waarde worden kleuren natuurgetrouw weergegeven.

Groeps Remplace?

In sommige situaties is het verstandig alle lichtbronnen in één keer te vervangen, zo voorkomt u veroudering van de lichtbronnen, behoud u door de hele winkel het zelfde lichtbeeld en bent u energiezuinig bezig. Oude lampen geven minder licht, en produceren meer warmte! Daarnaast hoeft uw personeel zich niet langer druk te maken om kapotte lampen, en kunnen zij zich focussen op de zaken waarvoor ze zijn aangenomen! Uw winkel storingsvrij, en wij kunnen precies aangeven wanneer de lampen weer aan vervanging toe zijn!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.