Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lichtbronnen › Gasontladingslampen

Sprankelend helder wit licht voor uw winkel, etalage of showroom. Start met CDM-T of CMH

Filters
20 - 50 Watt
50 - 100 Watt
100 - 500 Watt
G12
G8.5
RX7s
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Gasontladingslampen

Enkelkneeps keramische metaalhalogeen-ontladingslamp met lange levensduur en zeer hoog rendement die een sprankelend helder wit licht produceert met een hoge kleurweergave-index. Sinds een korte periode beschikt Philips over de Elite lichtbron, een gasontladingslamp met een zeer hoge kleurweergave waardoor de kleding of producten in uw winkel nog beter tot zijn recht komen.

Uiteraard zijn er ook verschillende lampen om bijvoorbeeld vis, brood en banket uit te lichten, echter vindt u in onze webshop alleen de gangbare types. Zoekt u een type dat er niet tussen staat? Wij bieden u graag een goede prijs, informeer even via de mail; info@lightsale.nl
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.