PL lampen Philips G24q, G24d, G23, 2G11 en alle

TL, PL-C en PL-S lichtbronnen, veelal uit voorraad te leveren. Zowel 2 pins als 4pins lampen.

incl BTW
excl BTW
Helaas, er zijn geen resultaten...

Philips Retrofit LED PLC lampen!

Nieuw! Bekijk via deze link ook de LED varianten van Philips. Gemakkelijk uw PLC lichtbronnen vervangen voor LED! Zonder aanpassing van uw installatie gebruikt u deze Philips Retrofit PLC lampen. (let erop dat de led plc lampen niet dimbaar zijn.)

PL-S en PL-C lichtbronnen zijn er in verschillende uitvoeringen zoals 2 pins en 4 pins, warm wit of koel wit. De verschillende wattages zijn vaak niet uitwisselbaar met elkaar, controleert u dan ook goed welk type u nodig heeft. In principe kunnen wij de PL verlichting per stuk toesturen, uiteraard is het voor u zelf voordeliger om ze gewoon per doos in te kopen.

PL verlichting is hoogfrequent wanneer deze in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat werken. Tevens bieden wij PL verlichting van het merk Truelight, dit zijn lampen met een full spectrum beleving, waardoor het ziekteverzuim lager wordt, en de productiviteit van uw medewerkers groter.

PLC verlichting in led uitvoering?

Philips bracht onlangs haar plc led lichtbronnen op de markt. Een volwaardige vervanger wanneer het een retrofit oplossing betreft. Deze lichtbronnen zijn niet dimbaar, maar uitstekend toe te passen wanneer u direct energie wilt besparen, zonder nieuwe led downlights te plaatsen.
9.4
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.