Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lichtbronnen

Wij leveren de meest uiteenlopende lichtbronnen. Van LED lamp tot en met TL of PL lamp.

Lichtbronnen, CDM-T, Halogeen, PAR, LED, TL etc...

Werkt u als installateur, facilitair medewerker, huismeester of als pandbeheerder? Wellicht is het dan verstandig een account bij ons aan te maken als klant. U krijgt dan de beschikking over onze scherpere netto prijzen, die lager liggen dan de adviesprijzen op de website. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden, het is geheel vrijblijvend! Informeert u via info@lightsale.nl of meld u direct aan.

Wij leveren de meest uiteenlopende lichtbronnen, van TL buis, CDM-T Gasontladingslampen, LED lampen, Halogeenlampen tot ouderwetse gloeilampen! Doordat we continu bezig zijn met nieuwe producten aanvullen, kan het zijn dat precies uw lamp er nog niet tussen staat. Zou u ons dan een mail kunnen sturen met de types die u nodig heeft, dan ontvangt u spoedig een prijsopgaaf met bijbehorende levertijd.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.