Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

Led Railspots 3-Fase

railverlichting-ledspotUw winkel of stand voorzien van led railspots? Vanaf 2008 zijn wij actief in deze branche en voorzien in het vrijblijvend adviseren van verlichting. Met name de led railverlichting armaturen zijn de laatste jaren enorm verbeterd. Daar waar voorheen met powerled's werd gewerkt zijn de huidige professionele armaturen allen voorzien van een COB led chip, in combinatie met een zeer efficiënte reflector. De efficientie van de modules wordt dagelijks verbeterd, en dit komt ten goede van de lumen/watt verhouding. Niet zo zeer het wattage zal veranderen; maar de hoeveelheid licht uit het opgenomen vermogen wordt steeds beter!

CDM-T VS Led

Om een goede en eerlijke vergelijking te maken is het lastig om wat lumen waardes naast elkaar te leggen. Men heeft in de praktijk te maken met veroudering en vervuiling van de huidige armaturen / lichtbronnen. Hierdoor hebben wij onze werkwijze iets aangepast, voor uw gemak.

 • U belt of mailt ons voor een afspraak bij u op locatie, of in onze showroom.
 • Tijdens deze afspraak introduceren wij u een aantal demo's en modellen.
 • Tijdens de afspraak inventariseren wij direct de huidige armaturen en de huidige lichtopbrengst.
 • Binnen 3 werkdagen ontvangt u geheel vrijblijvend een lichtberekening en passende offerte.
 • Gaat u akkoord? De meeste projecten realiseren wij binnen 14 dagen!

  Wilt u liever een proefopstelling zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom! In onze showroom hebben we een uitgebreide proefopstelling staan, waar wij u verschillende kleuren licht kunnen laten zien, maar ook bijvoorbeeld het verschil tussen bepaalde CRI waardes. U zult zich verbazen wat er mogelijk is met licht! 3f-led-railverlichting

  Zo heeft iedere toepassing zijn eigen behoefte, kleding moet natuurgetrouw worden weergegeven, maar we willen geen kille winkel. Slagroom moet wit van kleur zijn en niet creme. Uw etalage moet mensen trekken, en niet zorgen voor een spiegel in de winkelstraat. Wilt u echt beginnen met besparen op de energiekosten en overstappen naar led? Laat ons u dan adviseren!

  Waarom kies ik voor LightSale?

  Wij zijn een bedrijf dat verder gaat dan alleen verkopen via het internet. Zoals u ook in onze reviews kunt terugzien zijn wij flexibel opgesteld, en voorzien wij de meest uiteenlopende projecten van led-railspots. Professioneel advies, licht-kundig gediplomeerd, en korte lijnen om de communicatie zo helder mogelijk te houden!

  telefoonwinkel-railspots Wij werken uitsluitend met producten van een bewezen kwaliteit. Iedere nieuwe led railspot wordt uitgebreid getest en onderzocht, zodat we zeker weten dat wij uitsluitend kwalitatieve armaturen afleveren. Onze producten worden geassembleerd binnen Europa. Dit betekend een korte levertijd, maar ook zeer zeker een deskundig team binnen hand bereik!

  Hoeveel led railspots heb ik nodig in mijn winkel?

  Dit is een vraag die we veel krijgen, echter is er geen standaard vuistregel... Iedere situatie is anders, elke winkel is anders, of heeft een andere vorm of hoogte. Allemaal van belang bij de uiteindelijke beslissing of bij het uiteindelijke advies voor het aantal railspots. Wanneer u contact met ons opneemt, helpen wij graag bij het intekenen van de spots, op welke plek, welk aantal etc. Het enige dat wij van u vragen is een tekening met maatvoeringen, of een afspraak op locatie.

  Vraag nu uw project-offerte op, voor de laagste prijs!

  Wij leveren onze verlichting voornamelijk aan installateurs, winkeliers en stylisten. Deze hebben bij ons een eigen inkoopprijs. Voor eindklanten hanteren we uiteraard een scherpe projectkorting wanneer u wil gaan starten met energiebesparen!

 • Klik hier voor direct contact en begin vandaag nog met besparen!
 • Klik hier voor een overzicht van onze led railspots
 • Akkoord

  Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.