Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Verlichting voor uw VVE, van portiekverlichting tot gallerij

De VVE verlichting specialist uit Almere! LightSale heeft ruime ervaring bij verlichtingsvraagstukken en speciaal voor VVE's en vastgoedbeheerders is onze dienstverlening ontstaan. Wij bieden onder meer besparingsadviezen, verschillende LED galerij armaturen, LED ombouw producten en zelfs planmatig onderhoud.

vve-verlichting-portiek U zoekt een betrouwbare partij, die vooraf met u meedenkt. Welke armaturen kunnen er vervangen worden door LED portiekarmaturen, en welke armaturen moeten we ombouwen? Wij komen graag eens bij u langs en maken een nauwkeurige berekening van wat u op jaarbasis kunt besparen en bekijken of de investering de moeite waard is. U kunt hierbij denken aan vervanging van uw huidige conventionele armaturen naar LED of elektronische armaturen, het vervangen van uw huidige lichtbronnen naar spaar- of Led lampen, of uw huidige armaturen laten ombouwen naar LED. Denkt u aan LED portiek plafond en wand armaturen, maar ook aan waterdichte LED armaturen speciaal voor in de parkeergarage!

Hoe gaat dit in zijn werk? Stap 1..

Allereerst is het verstandig contact met ons op te nemen. In de eerste fase van ons contact zullen we de mogelijkheden bespreken en een afspraak maken bij u op locatie voor een inventarisatie ronde. Veel VVE's hebben reeds een inventarisatie van de verlichting beschikbaar met het type lichtbron dat hierbij hoort. Op basis van deze gegevens kunnen we al een goede inschatting maken welk type armatuur voor u geschikt is. Deze inventarisatie is uiteraard geheel vrijblijvend!

Stap 2, een passend voorstel!

Op basis van de geïnventariseerde verlichting stellen we een voorstel samen. Dit voorstel omvat de verschillende benodigde producten tot het komen tot een energiebesparing. Hoe groot deze is hangt uiteraard af van de geselecteerde verlichting en het huidige energieverbruik. De terugverdientijd berekenen we uiteraard direct mee.

led-portiekverlichting-advies

Het (technisch) bestuur overtuigen? Stap 3!

Om de berekeningen kracht bij te zetten bieden wij de mogelijkheid tot het organiseren van een informatieavond / middag. Deze kan bijvoorbeeld plaatsvinden in onze showroom te Almere. In de showroom hebben wij de verschillende led armaturen voor uw appartementencomplex beschikbaar, en kunnen hier technische informatie over geven, technische vragen beantwoorden en u kunt de armaturen eens aan een grondige inspectie onderwerpen!

Proefplaatsing van verlichting in uw VVE? Stap 4..

Doordat we een ruime ervaring op het gebied van VVE verlichting hebben, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de led-verlichting ook in de situatie te kunnen bekijken. In overleg bieden wij de mogelijkheid tot het opstellen van een proefplaatsing. Zo weet u zeker dat de geselecteerde producten ook de juiste zijn in uw situatie. Teveel of te weinig licht? Geen zorgen, dit berekenen wij allemaal van te voren!

portiekverlichting-gallerij

Stap 5, het installeren van portiekverlichting!

Ook de installatie van uw led portiekverlichting verzorgen wij graag. Vanaf de eerste schets tot en met de installatie, we zorgen voor een compleet professioneel traject! Wij werken uitsluitend met gerenommeerde installateurs, die voldoen aan de laatste normen en eisen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u contact op via 0362600036 of via ons contactformulier. Bent u benieuwd naar referenties? Kijkt u dan hier. Uiteraard is het mogelijk om ook uitsluitend referenties van VVE's te doen toekomen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.