LED Verlichting voor uw VVE, van portiekverlichting tot gallerij

De VVE verlichting specialist uit Almere! Lightsale heeft ruime ervaring bij verlichtingsvraagstukken en speciaal voor VVE's en vastgoedbeheerders is deze dienstverlening ontstaan. Wij bieden onder meer besparingsadviezen, verschillende LED galerij armaturen, LED ombouw producten en zelfs planmatig onderhoud.

U zoekt een betrouwbare partij, die vooraf met u meedenkt. Welke armaturen kunnen er vervangen worden door LED portiekarmaturen, en welke armaturen moeten we ombouwen? Gallerij verlichting kan in veel gevallen worden voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED. Wij komen graag eens bij u langs en maken een nauwkeurige berekening van wat u op jaarbasis kunt besparen en bekijken of de investering de moeite waard is. U kunt hierbij denken aan vervanging van uw huidige conventionele armaturen naar LED, het vervangen van uw huidige lichtbronnen naar spaar- of Led lampen, of uw huidige armaturen laten ombouwen naar LED. Denkt u aan LED portiek plafond en wand armaturen, maar ook aan waterdichte LED armaturen speciaal voor in de parkeergarage!

VVE Led verlichting Vergelijk

Stap 1; op zoek naar duurzame verlichting voor uw VVE

Allereerst is het verstandig contact met ons op te nemen. In de eerste fase van ons contact zullen we de mogelijkheden bespreken en een afspraak maken bij u of bij ons op locatie voor een inventarisatie ronde. Veel VVE's hebben reeds een inventarisatie van de verlichting beschikbaar met het type lichtbron dat hierbij hoort. Op basis van deze gegevens kunnen we al een goede inschatting maken welk type armatuur voor u geschikt is.

Stap 2; een passend voorstel voor uw energiebesparing

LED VVE verlichting

Op basis van de geïnventariseerde verlichting stellen we een voorstel samen. Dit voorstel omvat de verschillende benodigde producten tot het komen tot een energiebesparing. Hoe groot deze is hangt uiteraard af van de geselecteerde verlichting en het huidige energieverbruik. De terugverdientijd berekenen we uiteraard direct mee. Het voorstel is direct gereed om aan het bestuur van uw VVE te overleggen.

Stap 3; de VVE overtuigen van de mogelijkheden

Om de berekeningen kracht bij te zetten bieden wij de mogelijkheid tot het organiseren van een informatieavond / middag. Deze kan bijvoorbeeld plaatsvinden in onze showroom te Almere. In de showroom hebben wij de verschillende led armaturen voor uw appartementencomplex beschikbaar, en kunnen hier technische informatie over geven, technische vragen beantwoorden en u kunt de armaturen eens aan een grondige inspectie onderwerpen!

Stap 4; Het installeren van uw portiekverlichting

Ook de installatie van uw led portiekverlichting besteden wij graag voor u uit. Vanaf de eerste schets tot en met de installatie, we zorgen voor een compleet professioneel traject! Wij werken uitsluitend met gerenommeerde installateurs, die voldoen aan de laatste normen en eisen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u contact op via 0362600036 of via ons contactformulier. Bent u benieuwd naar referenties? Kijkt u dan hier. Uiteraard is het mogelijk om ook uitsluitend referenties van VVE's te doen toekomen.

Liever direct zelf shoppen?