Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led panelen voor systeemplafond uit voorraad leverbaar

led-paneel-60x60

Wat is een led paneel?

Binnen het systeemplafond zijn vaak standaard TL armaturen opgenomen. Vaak in de maten 60x60 of 120x30. Voor beide typen hebben wij een prachtig alternatief product ontwikkeld, voorzien van maar liefst 5 jaar garantie. Een professioneel led paneel, met multicolor mogelijkheden. Met het vervangen van een traditionele TL bak bespaart u meer dan 50% op de energienota. Vanaf 2023 wordt verwacht dat een kantoor groter dan 100 m2 een verplicht Energielabel C heeft. Uw gebouw energiezuinig maken met bijvoorbeeld ledverlichting of zonnepanelen zorgt voor lagere energiekosten. De overheid ondersteunt u hierbij met advies en mogelijke subsidies.

Wat is een multicolor led paneel?

Multicolor panelen zijn voorzien van een kleine schakelaar. Hiermee zijn drie opties mogelijk, de 3000, 4000 en 6000K lichtkleur. Welke kleur het beste bij u en uw bedrijf past mag u hierdoor helemaal zelf bepalen. Standaard wordt voor kantoorruimtes vaak 3000K bedacht, maar doet 4000K net iets frisser aan.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Vrijwel alle led panelen in 60x60 of 120x30 hebben wij in grote aantallen beschikbaar. Verzenden gebeurt vanuit Almere. Wilt u zeker weten hoeveel panelen wij op voorraad hebben? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. 0362600036

Hoeveel led panelen per m2?

Wij zijn een kleine firma, zijn met 8 deskundige medewerkers en doen altijd wat we zeggen. Zo kunnen wij u ook helpen met het vraagstuk; hoeveel led panelen heb ik nodig per m2?" Wij geven professioneel lichtadvies, kunnen u helpen met lichtcalculaties conform regel- en wetgeving en maken creatieve lichtontwerpen. Hierdoor weet u zeker dat wij uw partner zijn op het gebied van licht.

led-panelen-systeemplafond

Klik hier voor ons actuele assortiment!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.