Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

Service en Reparatie van verlichting

autolightsale

Reparatie en oplossen van problemen

LightSale bied sinds kort haar relaties ook de mogelijkheid tot het verlenen van service of uitvoeren van reparaties aan uw verlichting / installatie op locatie! Tussen 8:00 en 17:00 kunt u met al uw vragen bij onze service afdeling terecht, veelal zijn afspraken op korte termijn al mogelijk!

* Problemen met uw verlichting?
* Problemen met uw elektrische installatie?
* Geen tijd om zelf uw lampen te vervangen?

store-display-9-134120-m

Zorgeloos verlichting onderhoud


Verlichting vraagt om onderhoud, want lichtbronnen verouderen en vervuilen. Daarom werken wij samen met het grootste lichttechnisch onderhoudsbedrijf van Nederland. Met het geautomatiseerde en op maat gesneden onderhoudssysteem Periodiek maakt u voorgoed een einde aan lichtvermindering, -uitval en storingen. In dit systeem houden wij alle gegevens van uw lichtbronnen bij. Wanneer een lichtbron aan vervanging toe is, wordt dit automatisch gemeld aan onze planning. U hoeft niets te doen. Bijkomend voordeel is dat we uw exploitatiekosten zeer nauwkeurig voor meerdere jaren kunnen berekenen.

Wij verzorgen deze mogelijkheden onder gunstige voorwaarden!

Telefoonnummer: 036 26 000 36
Of vul ons formulier in
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.