Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Installatie en service van verlichting

winkelverlichting-installatie

Uw verlichting op de juiste manier laten plaatsen

Voldoen aan de laatste normen en eisen, het is belangrijk om uw winkel, bedrijfspand of woning te verlichten conform de laatste normen en eisen. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde installateurs, en hebben veiligheid voorop staan. Een onveilige situatie? Wij zorgen dat u weer voldoet aan de laatste regelgeving. Wij zorgen dat het plaatsen van de verlichting conform het opgemaakte lichtplan wordt gedaan.

* Problemen met uw verlichting?
* Problemen met uw elektrische installatie?
* Geen tijd om zelf uw lampen te vervangen?
* Geen tijd om zelf uw lampen te plaatsen?

IMG_4624

Zorgeloos verlichting laten installeren


Uw installatie vraagt om onderhoud, want lichtbronnen verouderen en vervuilen. Sinds 2008 zorgen wij voor op maat gemaakte lichtplannen voor luxe woningen, kantoren en winkels. Hierbij bieden wij tevens de mogelijkheid ook de installatie voor u te laten uitvoeren, onze installateurs zijn dan ook gewend met onze producten als spanningsrails en spots te werken. Vaak betaald dit zich terug in de snelle manier van monteren. U plant ons in nadat de huisinstallateur de complete installatie heeft voorbereid, dan zorgen wij voor een vakkundige montage van uw verlichting.
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.