Installatie en service van verlichting

Voldoen aan de laatste normen en eisen, het is belangrijk om uw winkel, bedrijfspand of woning te verlichten conform de laatste normen en eisen. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde installateurs, en hebben veiligheid voorop staan. Een onveilige situatie? Wij zorgen dat u weer voldoet aan de laatste regelgeving. Wij zorgen dat het plaatsen van de verlichting conform het opgemaakte lichtplan wordt gedaan. Samenwerken met de juiste partners zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Installatie van verlichting
  • Problemen met uw verlichting?
  • Problemen met uw elektrische installatie?
  • Geen tijd om zelf uw lampen te vervangen?
  • Geen tijd om zelf uw lampen te plaatsen?

Wij werken samen met een vaste groep installateurs

Uw installatie vraagt om onderhoud, want lichtbronnen verouderen en vervuilen. Sinds 2008 zorgen wij voor op maat gemaakte lichtplannen voor luxe woningen, kantoren en winkels. Hierbij bieden wij tevens de mogelijkheid ook de installatie voor u te laten uitvoeren, onze installateurs zijn dan ook gewend met onze producten als spanningsrails en spots te werken. Vaak betaald dit zich terug in de snelle manier van monteren. U plant ons in nadat de huisinstallateur de complete installatie heeft voorbereid, dan zorgen wij voor een vakkundige montage van uw verlichting door één van onze partners.

Montage van uw project

Zelf hebben wij geen monteurs in dienst, maar kunnen wij u wel geheel ontzorgen. Onze lichtplannen worden vaak met of via een regionale installateur geplaatst. Wij zorgen voor het contact met de installateur zodat er niets verkeerd kan lopen en de juiste materialen op de juiste plek worden gemonteerd. Heeft u reeds een eigen installateur? Ook dan komen we graag met hen in contact voor een optimale dienstverlening. Veel relaties zien ons dan ook als de schakel tussen de opdrachtgever en de installateur.