Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lightsale en 1Light fuseren

Doordat we inspelen op de kansen in de markt, maar deze ook durven te grijpen kunnen we stellen dat Lightsale een gevestigde naam is in de randstad, en 1-Light de perfecte partner uit Zuid-Holland. We zijn (en blijven) een stel jonge ondernemers met ambitie om onze positie te versterken en te verbeteren binnen de licht-branche. Deze groei gaan we realiseren door te fuseren met 1-Light. Door deze fusie ontstaat er een onafhankelijke organisatie met een landelijke sterke positie.

01 Makelaar-sq

Krachten bundelen!

Samen maken we gebruik van elkaars krachten; 1-Light is groot geworden door de grootschalige import en productie van led verlichting, in combinatie met een grote voorraad en een prachtige portfolio aan gerealiseerde projecten. Veelal gerelateerd aan projectmatige inzet van technische verlichting zoals lichtlijnen en inlegarmaturen. Lightsale is de laatste jaren uitgegroeid tot een professionele partij op het gebied van projectverlichting. Zij verzorgen hoogstaande lichtontwerpen voor de utiliteit, retail, kantoren en residentiele woningen en leveren betrouwbare producten uit een ruime keus van verschillende leveranciers.

Stap richting de toekomst!

Onze bundeling van krachten verstevigt niet alleen onze positie in een sterk concurrerende markt, maar zorgt ook zeker voor verdere optimalisering van onze dienstverlening. Wij blijven dan ook vooral hecht samenwerken met onze klanten, en kunnen elkaar precies aanvullen waar nodig. Naast een breder aanbod van producten en diensten, een snellere response en een grotere voorraad verandert er voor onze klanten niets. We fuseren onder de naam Lightsale BV, en u behoudt natuurlijk uw vaste aanspreekpunt.

Wij zijn enorm trots op deze mooie ontwikkeling, en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst!
Lars van der Voort & Gerard van der Lugt & Chris Bennemeer.

Onze nieuwe bedrijfsgegevens zijn;
Lightsale BV
Zandzuigerstraat 81
1333MX ALMERE
www.lightsale.nl
info@lightsale.nl
KvK: 74032801
Btw nr: NL859750371B01
IBAN: NL02 RABO 0337816972
BIC: RABONL2U
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.