Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Eldoled SOLOdrive max 30W DALI

89.5

Dimbare leddriver met Smooth dimtodark functie, stabiel mooi gedimd licht via DALI

Een goede professionele led driver is het halve werk. De Eldoled drivers staan bekend om hun unieke dimfuncties. Dit betekend flickerfree dimmen, ook geschikt bij tv opname studio's. De leddrivers zijn programmeerbaar via een USB tool. Wenst u een speciaal amperage, geeft u dit dan aan in het winkelmandje. Wij zullen de driver standaard programmeren op 350mA.

Instelbare led driver

De Solodrive is geschikt voor het aansturen van led's van 150mA tot 1050mA. Een enorme uitgebreide range producten kunt u hiermee aansturen. Heeft u hier vragen over, neemt u dan contact met ons op, dan rekenen wij het graag even voor. De professionele led driver is dimbaar tot 0,1%; in combinatie met een goede led module geeft dit echt een prachtig resultaat. In de projecten waar men voor kwaliteit, duurzaamheid en sfeer wil gaan is dit het ideale product.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.