Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Casambi LED Driver Eldoled 30W

180.9

Instelbare led driver van 150 tot 1050mA smooth dimming d.m.v. app op smartphone

Deze smooth dimmable eldoLED driver is één van de beste drivers op dit moment verkrijgbaar. Door de multifunctionele toepassing is dit een krachtige driver, die direct in uw Casambi netwerk kan worden opgenomen, zonder het toevoegen van ontvangers. Vrijwel alles is in deze driver in te stellen, zoals het maximale dimniveau, de dimcurve en de uitgestuurde stroom.

Welk mA heb ik nodig voor mijn LED?

Vaak wordt dit aangegeven op de module die u wilt gebruiken. Hierbij is van belang hoeveel modules u tegelijk wilt aansturen met 1 driver, wat het fV is, en wat het vermogen van de LED's is. Wij informeren u hier graag over. Na het bestellen van dit artikel zult u per mail of telefoon worden benaderd op welk mA u de drivers ingesteld wil hebben. Standaard is dit 350mA.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.