Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

18V Megaman Driver AR111 DimToWarm

19.95

Dim to Warm driver Dimbaar LED 36V 350mA TRIAC

Megaman led driver speciaal voor de dim to warm AR111 led's. Deze dimbare led driver kunt u het beste dimmen met een fasen afsnij of fase aansnij dimmer. De actuele dimmerlijst met geteste dimmers vindt u via deze link.

Megaman LED drivers zijn specifiek ontwikkeld voor de Megaman LED lampen en Armaturen. Toepassen van MEGAMAN LED driver in combinatie met Megaman LED lampen en Armaturen zorgt voor goede werking en verzekerd u van de MKG Branduren Garantie. Hoogwaardige electronische drivers met veelal lineaire dim mogelijkheid.

dimmen met DALI of 1-10V?

Wij helpen u graag, hiervoor hebben we professionele producten beschikbaar die over de juiste eigenschappen beschikken. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.