Casambi Schakelaar - Dimmer dubbelvoudig wit

Kinetische dubbele schakelaar/dimmer voor het bedienen van uw Casambi ontvangers. Zonder stroom of batterijen uw verlichting bedienen.

dubbele Casambi Dimmer
Met de X-Press C schakelaar van het merk EnOcean plaatst u op elke plek een schakelaar of dimmer. In de Casambi App bepaalt u welke functionaliteit deze schakelaar krijgt, dit programmeert u vervolgens via de NFC chip van uw telefoon of tablet. De X-Press Casambi schakelaar kan meerdere scenes, groepen of lampen aansturen.

Het binnenwerk van de unit past in veel standaard schakelaar series, zodat u desgewenst de bestaande serie kunt laten zitten. De afmeting van het binnenwerk is 55x55 en de buitenmaat van het frame is 81x81mm. De schakelaar kan met de meegeleverde dubbelzijdige tape worden bevestigd, of met schroefjes.

Casambi schakelaar zonder stroom?

Door het indrukken van de schakelaar / dimmer wekt u energie op. Wanneer ergens energie ingestopt wordt (bijvoorbeeld indrukken) zet deze unit dit om in spanning om de juiste scene in te schakelen. Een uniek concept van kinetische energie. Het leuke is dat er dus nooit lege batterijen zullen zijn.