Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Plafond Inbouw Bewegingssensor

21.2

PIR inbouwsensor Merge Wit maximaal 2000W IP20

Een kleine inbouw bewegingssensor voorzien van klemveren. Deze bewegingsmelder heeft een IPwaarde van 20, en een diameter van 76mm, hierdoor vrijwel onopvallend te plaatsen in uw plafond. U kunt het licht laten branden van 5 seconden tot 6 minuten en u kunt de luxwaarde instellen. Dit betekend dat de sensor overdag bijvoorbeeld niet hoeft in te schakelen, alleen zodra het begint te schemeren. Deze bewegingssensor is een PIR uitvoering, (Passief Infra Rood) dit noemt men 'passief' omdat de bewegingssensor alleen maar signalen ontvangt en niet signalen uitzendt zoals ultrasonore detectoren en radar. Bij passief infrarood detectie is de persoon de zender en de PIR de ontvanger.

Passief infrarood detectoren zijn eenvoudig te installeren maar vragen wel enig projecteringsinzicht. Denk aan de minimale en maximale installatiehoogte. Het stroomverbruik ligt laag en er is geen limiet voor het aantal toe te passen detectoren in één ruimte . Rammelen, bewegen en trillen hebben geen effect, omdat het infrarood beeld in de ruimte niet wordt gewijzigd.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.