Waterdicht led armatuur

60 centimeter waterdicht LED armatuur 20W 1600 Lumen 4000K Cool White

waterdicht led armatuur waterdichte led tl armatuur kanlux maho
Waterdicht Led-armatuur van het merk Kanlux, 20 Watt in lichtkleur 4000K. Ondermeer geschikt voor bedrijfshallen, werkplaatsen, garages, schuren, stallen en dergelijke. Kijk ook naar het grotere type van 1,2m!

Waterdichte Led Armaturen goedkoop?

Onze Led armaturen zijn een uitstekend en betaalbaar alternatief voor uw huidige waterdichte TL-armaturen. Zeer gemakkelijk te monteren door de aansluitluiken aan de bovenkant en bovendien vele malen energiezuiniger! (u gaat met dit armatuur van 2 x 18W naar 1 x 20W)

Gemakkelijke montage!

De kap hoeft niet langer gedemonteerd te worden voor de montage! Doordat u het luikje aan de achterzijde open maakt, kunt u gemakkelijk de bekabeling inbrengen, tevens is er een 2e luik aanwezig, reeds voorbedraad! Dit betekend dat u het armatuur gemakkelijk kunt doorvoeren naar het volgende armatuur. Als aangename bijkomstigheid geniet u van een prettige lichtopbrengst, met directe opstart en geen knipperende TL-lampen.

Duurzaam energiezuinig armatuur

Volledig ontwikkeld als Led-armatuur in de maatvoeringen van de conventionele TL-bakken. Dit armatuur maakt niet langer gebruik van Led-buizen, maar is uitgevoerd met een volledig geïntegreerde Led module. Voorzien van hoogwaardige en enegiezuinige SMD-leds en driver, in een slagvaste behuizing en voorzien van opalen afscherming met IK10 waarde!