Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Waterdicht led armatuur 120 cm

60

120 centimeter waterdicht LED armatuur 40W 3100 Lumen 4000K Cool White

120 centimeter lang Waterdicht Led-armatuur van het merk Kanlux, 40 Watt in lichtkleur 4000K. Ondermeer geschikt voor bedrijfshallen, werkplaatsen, garages, schuren, stallen en dergelijke. Kijk ook naar het kleinere type van 60cm!

Goedkope Waterdichte Led Armaturen?

Onze Led armaturen zijn een uitstekend en betaalbaar alternatief voor uw huidige waterdichte TL-armaturen. Zeer gemakkelijk te monteren door de aansluitluiken aan de bovenkant en bovendien vele malen energiezuiniger! (u gaat met dit armatuur van 2 x 36W naar 1 x 40W)

Extreem Gemakkelijke montage!

De kap hoeft niet langer gedemonteerd te worden voor de montage! Doordat u het luikje aan de achterzijde open maakt, kunt u gemakkelijk de bekabeling inbrengen, tevens is er een 2e luik aanwezig, reeds voor bedraad! Dit betekend dat u het armatuur gemakkelijk kunt doorvoeren naar het volgende armatuur. Als aangename bijkomstigheid geniet u van een prettige lichtopbrengst, met directe opstart en geen knipperende TL-lampen.

Duurzaam energiezuinig Led armatuur

Volledig ontwikkeld als Led-armatuur in de maatvoeringen van de conventionele TL-bakken. Dit armatuur maakt niet langer gebruik van Led-buizen, maar is uitgevoerd met een volledig geïntegreerde Led module. Voorzien van hoogwaardige en enegiezuinige SMD-leds en driver, in een slagvaste behuizing en voorzien van opalen afscherming met IK10 waarde!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.