Waterdicht led armatuur 120 cm

120 centimeter waterdicht LED armatuur 40W 3100 Lumen 4000K Cool White

kanlux led armatuur waterdicht led armatuur tl buis kanlux 22601 nederland
120 centimeter lang Waterdicht Led-armatuur van het merk Kanlux, 40 Watt in lichtkleur 4000K. Ondermeer geschikt voor bedrijfshallen, werkplaatsen, garages, schuren, stallen en dergelijke. Kijk ook naar het kleinere type van 60cm!

Goedkope Waterdichte Led Armaturen?

Onze Led armaturen zijn een uitstekend en betaalbaar alternatief voor uw huidige waterdichte TL-armaturen. Zeer gemakkelijk te monteren door de aansluitluiken aan de bovenkant en bovendien vele malen energiezuiniger! (u gaat met dit armatuur van 2 x 36W naar 1 x 40W)

Extreem Gemakkelijke montage!

De kap hoeft niet langer gedemonteerd te worden voor de montage! Doordat u het luikje aan de achterzijde open maakt, kunt u gemakkelijk de bekabeling inbrengen, tevens is er een 2e luik aanwezig, reeds voor bedraad! Dit betekend dat u het armatuur gemakkelijk kunt doorvoeren naar het volgende armatuur. Als aangename bijkomstigheid geniet u van een prettige lichtopbrengst, met directe opstart en geen knipperende TL-lampen.

Duurzaam energiezuinig Led armatuur

Volledig ontwikkeld als Led-armatuur in de maatvoeringen van de conventionele TL-bakken. Dit armatuur maakt niet langer gebruik van Led-buizen, maar is uitgevoerd met een volledig geïntegreerde Led module. Voorzien van hoogwaardige en enegiezuinige SMD-leds en driver, in een slagvaste behuizing en voorzien van opalen afscherming met IK10 waarde!