Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

36W Polycarbonaat LED Parkeergarage

110

Parkeergarage LED armatuur type Unipac vandaal bestendig 3 jaar garantie 1226mm

Deze Unipac armaturen zijn geschikt ter vervanging van uw bestaande Waterdichte TL armaturen. Doordat er in het armatuur rekening is gehouden met de installatie, is deze sneller gerealiseerd en dus sneller terug verdiend. De armaturen zijn voorzien van een unieke bracket die u voorziet van de 230v voeding, aan de andere kant van het armatuur is dit reeds voorbereid, ideaal voor het doorkoppelen wat veel gebeurd in de parkeergarage!

Waterdichte armaturen met nood of bewegingssensor?

Ook kunt u aan de rechterkant kiezen voor additionele opties, zoals een ingebouwde bewegingssensor, die bewegingen tot 12 meter detecteert en is er een optie tot het inbouwen van een nood-accu, voor extra veiligheid! Dit armatuur heeft dezelfde afmeting als een 36 Watt TL armatuur.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.