Cordona retrofit tbv TTX400 lichtlijn

32 tot 60 Watt en een 90 graden reflector. Lichtkleur 5000K

Cordona-Led-1 Lijnverlichting-4
De Cordona easy retroline is geschikt als vervanger voor de 49, 80 en 58 Watt TL armaturen. Doordat het armatuur in vermogen instelbaar is, kunt u vrijwel iedere toepassing gemakkelijk voorzien van LED. De lichtkleur is neutraal daglicht 5000K, en de lumen watt verhouding is zeer hoog. (150lm/w) Hierdoor komt het retrofit armatuur direct in aanmerking voor de EIA.

Uitwisselbare modules voor uw Philips TTX lichtlijn

Door dat de juiste connector reeds is voorzien in deze module hoeft u geen aanpassingen aan uw bestaande installatie of lichtlijn te doen. Geen vreemde kabels of losse tussenstukjes; gewoon professioneel de TL lamp eruit halen, en de LED lamp erin zetten!

Snel de TL verlichting vervangen

Ieder armatuur is voorzien van de passende connector voor het desbetreffende merk lichtlijn. De armaturen zijn zeer snel te monteren in de bestaande draagrail, de installateur vervangt er tussen de 8 en 11 per uur! Dit kan dus een zeer lucratieve bezigheid zijn. Bent u installateur en op zoek naar uw projectprijs, doe dan even een aanvraag via de telefoon meld uzelf aan via deze pagina.