Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Saturn LED Portiekarmatuur Corridorfunctie

169.5

LED 14 Watt 3000 / 4000K Warm White opbouw armatuur voor uw portiek of VVE met reductieregeling

LED wand/plafondarmatuur voorzien van energiezuinige SMD led`s en radiografische bewegingssensor. Dit armatuur dimt terug naar 10% in de rust stand. Zodra er beweging wordt gedetecteerd schakelt het armatuur naar 100%. Zo blijft er ten alle tijden een oriëntatie licht branden. Toepasbaar in openbare ruimte, toiletten gangen en traphuizen. CRI>80, lifespan of LED 50,000h (L70@25°C).

Portiekverlichting met dimstand

Voor de veiligheid, en vooral uw veiligheidsgevoel is de dimstand van dit armatuur ideaal. Er zijn geen donkere plekken meer in uw gallerij, doordat het armatuur ten alle tijden een zacht rustlicht laat branden. Uiteraard kunt u met de instellingen van de bewegingsmelder zelf instellen bij welke luxwaarde het armatuur uit zijn ruststand mag komen. Daarnaast zijn de tijdsduur en de gevoeligheid instelbaar.

Meer informatie over deze gallerijverlichting?

Meer informatie? Bekijk hier onze specificatiesheet van de Led Portiekverlichting
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.